Δέκα μέρες διορία, αλλιώς Grexit!

ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Δέκα μέρες διορία, αλλιώς Grexit!

Δέκα μέρες διορία, αλλιώς Grexit!

Είναι πλέον επίσημο. Η επιστολή της FIFA έφτασε στην ΕΠΟ. Διορία μέχρι 15 Απριλίου προκειμένου να συνεχιστεί το Κύπελλο, αλλιώς Grexit! Πλήρης επιβεβαίωση του Gazzetta.gr!

Η πολυαναμενόμενη επιστολή από την οποία εν πολλοίς κρίνεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου για την οποία είχατε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr, εδώ και λίγα λεπτά βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ. Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.

Η FIFA αξιώνει πρωτίστως την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας ζητώντας άμεση συμμόρφωση με τους κανόνες της. Εάν αυτό δεν συμβεί τότε αυτομάτως το Grexit θα αποτελεί μια θλιβερή πραγματικότητα αφού ο διεθνής αποκλεισμός θεωρείται δεδομένος!

Η διορία που έδωσε η παγκόσμια ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκπνέει στις 15 Απριλίου. Εάν δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη σε αυτό το διάστημα τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πάψει να υφίσταται με την σημερινή μορφή του.

Το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στην πλευρά του Σταύρου Κοντονή, την ίδια στιγμή που ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης δέχεται πιέσεις προκειμένου να παραιτηθεί για να διευκολύνει την κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει φτάσει επιστολή της FIFA και της UEFA στον Σταύρο Κοντονή, ωστόσο, η θέση της κυβέρνησης έχει ήδη εκφραστεί τόσο από το τον ίδιον τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και από τον Σταύρο Κοντονή.

Η θέση αυτή ισχύει στο ακέραιο και δεν επηρεάζεται από το περιεχόμενο της επιστολής που φέρεται ότι θα αποσταλεί από τις διεθνείς Συνομοσπονδίες.

Πρόθεση του Υφυπουργού Αθλητισμού, είναι να πραγματοποιηθεί ακόμη και σήμερα συνάντηση ανάμεσα στους τέσσερις «μεγάλους» ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα ενδεχόμενα μετά τις τελευταίες αναμενόμενες, πλην όμως δραματικές εξελίξεις. Δεν είναι σαφές πως αυτό θα επιτευχθεί όμως.

Best of internet