Νέα συνομιλία προέδρου ΠΑΕ με αρχιδιαιτητή για το Koriopolis

Gazzetta team
Νέα συνομιλία προέδρου ΠΑΕ με αρχιδιαιτητή για το Koriopolis

bet365

Μία νέα συνομιλία που αφορά το σκάνδαλο του Koripopolis και προέκυψε από τις καταγραφές του υπερκοριού της ΕΥΠ, στην οποία Πρόεδρος ΠΑΕ δίνει εντολή σε αρχιδιαιτητή να τηλεφωνήσει σε διαιτητή, είδε το φως της δημοσιότητας.

Μία νέα συνομιλία που αφορά το σκάνδαλο του Koriopolis και προέκυψε από τον νέο κύκλο απομαγνητοφωνήσεων των καταγραφών του υπερκοριού της ΕΥΠ, εμφάνισε η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Σε αυτήν, Πρόεδρος ΠΑΕ συνομιλεί με αρχιδιαιτητή, δίνοντας του εντολή να επικοινωνήσει με τον διαιτητή που πρόκειται να διευθύνει την αναμέτρηση της ομάδας του, προκειμένου να δώσει σφυρίγματα υπέρ της. Μάλιστα ο αρχιδιαιτητής ενημερώνει τον Πρόεδρο πως είχαν συνομιλία πριν από μισή ώρα.

Αναλυτικά η συνομιλία:

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΕ Α. ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ Β.
Β: Ναι.
Α: Πρόεδρε, τι γίνεται;
Β: Καλά είστε;
A: Ε, ριξ’ του ένα τηλέφωνο αυτουνού, γιατί είναι ...αλακισμένο.
Β: Τον πήρα. Τον πήρα πριν από μισή ώρα.
Α: Ε, ξαναπάρτον, πες του μην προκαλέσει. Οι άλλοι είναι πεσμένοι. Δεν είπαμε να βοηθήσει εμάς.
Β: Εντάξει.
Α: Ε, δυο σφυρίγματα για τον κόσμο, δεν αξίζει τον κόπο.
Β: Εντάξει.
Α: Έξυπνα να παίζει
Β: Έγινε.
Α: Να’ σαι καλά.

Προτάθηκε παραπομπή Περέιρα και για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Μετά την παραπομπή του σε δίκη, μαζί με τον Παϊτίμ Κασάμι με την κατηγορία της απρόκλητης εξύβρισης και υποκίνησης σε αθλητικά βία για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Βίτορ Περέιρα αντιμετωπίζει και δεύτερη ποινική εμπλοκή.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο αθλητικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαϊνης, πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών Αθηνών την παραπομπή του Πορτογάλου τεχνικού για απρόκλητη εξύβριση και παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό της διάπραξη επεισοδίων στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στη Λεωφόρο στις 22 Φεβρουαρίου 2015.

Καταθέτουν για την «πυραμίδα» στη διαιτησία Νταμπώσης-Ζωγράφος

Να καταθέσουν στον αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, ο οποίος διερευνά το αδίκημα της εκβίασης στην υπόθεση της «πυραμίδας» στην ελληνική διαιτησία, κλήθηκαν εκτός από τον διαιτητή Θανάση Γιάχο και ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ , Δημήτρης Νταμπώσης, ο διευθυντής ανάπτυξης διαιτησίας Κύρος Βασάρας, ο πρώην αρχιδιαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Κατάθεση Κοτσώνη για Τζιμπλάκη

Μαρτυρική κατάθεση από το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιο Κοτσώνη που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση του Noor One θα ζητήσει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Μανώλης Ρσιδάκης, που διερευνά την ποινική εμπλοκή του εφέτη Αθηνών, Γιάννη Τζιμπλάκη σε συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τον υπερκοριό της ΕΥΠ.

Πρακτικό από το Δ.Σ της ΕΠΟ εκθέτει τον Κοντονή

Τέλος, στην εκπομπή έγινε αναφορά σε πρακτικό του ΔΣ της ΕΠΟ από συνεδρίαση στις 12 Μαρτίου 2015, όπου ο τότε πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Κ. Μαρίνος εμφανιζόταν να δήλωνε προνομιακός συνομιλητής του Σταύτου Κοντονή ως συγχωριανός, αλλά και υποστηρικτής του.

Μάλιστα απευθυνόμενος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στον Γιώργο Γκιρτζίκη είχε τονίσει πως ο υπουργός του είχε ζητήσει να μεταφέρει πως βλέπει θετικότατα τις προσωπικότητές, το ήθος, αλλά και το κύρος, τόσο του ίδιου, όσο και του Γιώργου Μποροβήλου.

 

Τελευταία Νέα