Πικέ: «Πιο δύσκολο με Ατλέτικο από το Clasico»

Gazzetta team
Πικέ: «Πιο δύσκολο με Ατλέτικο από το Clasico»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ αφήνει στη άκρη το Clasico, τονίζει πως η Ατλέτικο είναι πιο δυνατή από τη Ρεάλ και μιλά με σιγουριά για την παραμονή του Νεϊμάρ.

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την ήττα στο Clasico, χαρακτήρισε πιο δύσκολο το ματς με την Ατλέτικο και τόνισε με σιγουριά πως ο Νεϊμάρ δεν φεύγει από τη Μπαρτσελόνα «Ήταν ένα κακό ματς με τη Ρεάλ αν και στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι προερχόμασταν από 39 σερί ματς χωρίς ήττα. Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε στο Champions League και στο Κύπελλο. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από μας» είπε ο αμυντικός της Μπάρτσα.

Για την αυριανή αναμέτρηση με την Ατλέτικο ο Πικέ πρόσθεσε: «Η Ατλέτικο είναι η δεύτερη καλύτερη στην Ισπανία. Είναι μια ομάδα που παίζει κλειστά, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη. Θέλουμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα πρόκρισης από αύριο, αλλά δεν είναι εύκολο κόντρα σε μια τόσο καλή αμυντικά ομάδα». Οσο για τα σενάρια περί αποχώρησης του Νεϊμάρ, ο Πικέ κατέληξε: «Δεν θα φύγει ο Νεϊμάρ, δεν πρόκειται να πάει στην Παρί».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα