Ο Ιγκουαΐν «πλήρωσε» την πρόθεση, αλλά δεν χτύπησε τον αντίπαλο... (vid)

Ο Ιγκουαΐν «πλήρωσε» την πρόθεση, αλλά δεν χτύπησε τον αντίπαλο... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ιγκουαΐν «πλήρωσε» την πρόθεση, αλλά δεν χτύπησε τον αντίπαλο... (vid)

bet365

Το άλλο πρόσωπο του Γκονζάλο Ιγκουαΐν που ήταν ασυγκράτητος τη στιγμή της αποβολής του στο ματς με την Ουντινέζε, δικαιολογείται εν μέρει, από τη στιγμή που ουσιαστικά δεν έχει χτυπήσει τον αντίπαλό του εκτός φάσης...

Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν 3-1 στο Ούντινε, το μεσημέρι της Κυριακής, έχοντας τρομερά παράπονα από τη διαιτησία για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και για τις αποβολές των Σάρι και Ιγκουαΐν.

Ο φορ της Νάπολι που φέτος έχει... ξεπεράσει κατά πολύ και τον ίδιο του τον εαυτό σκοράροντας κατά ριππάς, είδε την κόκκινη κάρτα στο 75' για χτύπημα εκτός φάσης και αντέδρασε ως άλλος... ταύρος εν υαλοπωλείο!

Η αλήθεια είναι ότι εν μέρει δείχνει να έχει δίκιο για το αίσθημα της αδικίας (αν και προφανώς κρατούσε κι άλλα μέσα του από το υπόλοιπο παιχνίδι με τις αποφάσεις του ρέφερι), όμως, «πλήρωσε» τη... πιθανή πρόθεση και την κίνηση που έκανε για να «απαντήσει».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπολόνια - Βερόνα, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, έχει προστατεύσει τα πόδια του για να μην τον πατήσει ο αντίπαλος, ενώ, μόλις τροφοδοτήθηκε με τη μπάλα, δέχθηκε άγαρμπη κλωτσιά σε προσπάθεια του συναδέλφου του να βγει πρώτος στη φάση και να διώξει...

 

SERIE A Τελευταία Νέα