Ενέπνευσε τους παίκτες της Ντόρτμουντ ο Σούμποτιτς (vid)

Ενέπνευσε τους παίκτες της Ντόρτμουντ ο Σούμποτιτς (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ενέπνευσε τους παίκτες της Ντόρτμουντ ο Σούμποτιτς (vid)

bet365

Ηγετική συμπεριφορά από τον Νέβεν Σούμποτιτς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Βέρντερ Βρέμης, αφού φρόντισε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του πριν τη «μάχη».

Ο Σέρβος αμυντικός θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν λόγω θρόμβωσης που εμφανίστηκε στο χέρι του, έχοντας όμως διαγνώσει το πρόβλημα πολύ γρήγορα για να επιδοθεί σε θεραπεία και να καταφέρει μέσα στο καλοκαίρι να επανέλθει στη δράση.

Πριν από την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Βέρντερ Βρέμης στο «Signal Iduna Park», ο Σούμποτιτς ήταν παρών για να χαιρετήσει έναν – έναν τους συμπαίκτες του πριν βγουν αυτοί για το ζέσταμά τους και αντλήσουν δύναμη και από εκείνον για να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και να επικρατήσουν με σκορ 3-2, γιορτάζοντας και για την επιστροφή της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τότεναμ πέταξε βαθμούς και είναι ευκαιρία να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα, κόντρα όμως σε ένα σύνολο που δεν… χαρίζεται! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Λέστερ - Σαουθάμπτον, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Δείτε το βίντεο:

Neven Subotic klatscht alle Spieler ab

, Neven!nevenstronger

Δημοσιεύτηκε από Borussia Dortmund στις Σάββατο, 2 Απριλίου 2016
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα