Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε περίπτωση Grexit ο Κοντονής

Gazzetta team
Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε περίπτωση Grexit ο Κοντονής

bet365

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σκοπεύει να απευθυνθεί ο Σταύρος Κοντονής και η ελληνική κυβέρνηση σε περίπτωση που η FIFA προχωρήσει στο GREXIT, ζητώντας μάλιστα οικονομική αποζημίωση.

Προετοιμασμένη να καταφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το ανώτατο δικαστικό όργανο της ΕΕ, σε περίπτωση που η FIFA αποφασίσει να αποβάλει την Εθνική ομάδα και τους ελληνικούς συλλόγους από τις διεθνείς διοργανώσεις, εμφανίζεται η ελληνική κυβέρνηση και ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Παράλληλα, σε αυτή την περίπτωση η κυβέρνηση σκοπεύει να απαιτήσει και υψηλό χρηματικό ποσό ως αποζημίωση «για το κακό που θα έχει υποστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως αναφέρουν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Εβερτον.

Τέλος, ενδεικτικό των προθέσεων του υφυπουργού είναι και το γεγονός πως στην συνάντηση με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους άλλους απεσταλμένους των FIFA και UEFA, ο ίδιος ο Σταύρος Κονονής τους παρέδωσε σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, με την οποία Γάλλος ιδιώτης είχε κερδίσει προσφυγή εναντίον της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

 

Τελευταία Νέα