Ντόρτμουντ - Βέρντερ 3-2

Gazzetta team
Ντόρτμουντ - Βέρντερ 3-2

bet365

Η Ντόρτμουντ έπαιξε με τη φωτιά, όμως δεν κάηκε και έκανε ανατροπή στην ανατροπή, για να επιβληθεί με 3-2 της Βέρντερ.

Πολύ ωραίο ματς στο Ντόρτμουντ, όπου είχαμε δύο ανατροπές, για να φτάσει τελικά στη νίκη η Μπορούσια με 3-2 επί της Βέρντερ. Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως είχαν το μυαλό και στη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα οι πράσινοι να κάνουν από το πουθενά την ανατροπή, για αν έρθει στο τέλος ξανά ο Ράμος και να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο μέρος, όμως παρά τις κλασικές τους ευκαιρίες, το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Και στην επανάληψη ήρθε το… ξέσπασμα. Στο 53’ ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ με υπέροχο τελείωμα μετά από ασίστ του Μχιταριάν και όλα έδειχναν ότι τα πάντα έχουν τελειώσει. Οι παίκτες του Σκρίπνικ, όμως, είχαν άλλη άποψη.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Στο 69’ στην ουσία στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν ο Γκάλβεθ έκανε το σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Κάστρο, για να καταλήξει στα δίχτυα του Μπούρκι, ενώ στο 74’ ήρθε η ανατροπή, με τον Γιουνούζοβιτς να κάνει το 1-2! Οι πράσινοι έπαιξαν στην αντεπίθεση, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στη μεγάλη νίκη. Οι Βεστφαλοί ξεπέρασαν γρήγορα το σοκ και ο Καγκάβα έκανε το 2-2 στο 77’ μετά από γύρισμα του Σμέλτσερ από αριστερά, πριν κάνει ο Ράμος το τελικό 3-2 στο 82’ για την δεύτερη ανατροπή στο ματς!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα