Σύμμαχος του ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

Σύμμαχος του ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

Απόστολος Παγώνης
Σύμμαχος του ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

bet365

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας στάθηκε στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ασκώντας δίωξη κατά της αρχικής απόφασης όπου τιμωρήθηκε η Τούμπα με δύο αγωνιστικές (1+1) για τις αναμετρήσεις με Καλλονή και Πανιώνιο.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φαίνεται πως βρήκαν σύμμαχο καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε εφέσεις για τις αποφάσεις του ΠΑΟΚ στα ματς με Καλλονή και Πανιώνιο. Ο ΠΑΟΚ πρωτόδικά είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές (1+1), ενώ δεν είχε δικαίωμα να καταθέσει έφεση.

Η νομική υπηρεσία του Δικεφάλου κατέθεσε αίτηση προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί στις δύο αναμετρήσεις. Επίσης έθεσαν θέμα ανισονομίας και δικαιωθήκαν καθώς ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης

Έτσι λοιπόν την προσεχή Τετάρτη (6/4) ο ΠΑΟΚ θα παραστεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, για την έφεση που κατέθεσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (-5 βαθμοί και τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων). Στη συνέχεια στην ίδια επιτροπή θα αποφασισθεί και οι υποθέσεις των άλλων δύο αγώνων.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε εφέσεις:

- Κατά της υπ’ αριθμ. 87/2016 αποφάσεως της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2015-2016, ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Καλλονή, 14-1-2016).

- Κατά υπ’ αριθμ. 88/2016 αποφάσεως της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας 2015-2016, ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανιώνιος, 11-2-2016)».


 

Τελευταία Νέα