Κρίμα ρε Τριστάν που ήσουν παικταράς (pic)

Gazzetta team
Κρίμα ρε Τριστάν που ήσουν παικταράς (pic)

bet365

Ο πάλαι ποτέ legend της Λα Κορούνια, στα 40 του έχει πάρει πάρα πολλά κιλά, όπως και οι συνομήλικοι του, Χάβι Μορένο και Ντε Πέδρο.

Στο πρώτο μισό των 00s, ο Ντιέγο Τριστάν έκανε εξαιρετικά πράγματα στην επίθεση της Λα Κορούνια, παίρνοντας το εισιτήριο και για την Εθνική Ισπανίας. Το ποδόσφαιρο το σταμάτησε το 2010. Μόνο που η εικόνα του σε ένα φιλικό βετεράνων απογοήτευσε, καθώς είναι μόλις 40 ετών και έχει παρατήσει εντελώς τον εαυτό του, έχοντας πάρα πολλά παραπανίσια κιλά (αριστερά στη φώτο).

Την ίδια και χειρότερη εικόνα παρουσιάζει ο Χάβι Μορένο (στη μέση της φώτο). Ο Ισπανός επιθετικός που το 2001 έπαιξε με την Αλαβές στον εκπληκτικό τελικό του Κυπέλλου UEFA με τη Λίβερπουλ (2001), συνέχισε σε Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η καριέρα του ολοκληρώθηκε το 2009 και στα 41 του βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση για την ηλικία του.

Από κοντά ακολουθεί ο Χαβιέρ Ντε Πέδρο (δεξιά στη φώτο). Στα 42 του ο Βάσκος μέσος που επίσης έπαιξε στην Εθνική Ισπανίας και έκανε μεγάλη καριέρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φόρμα της ζωής του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα