Μπεργκ: «Μακάρι να είμαι δίπλα στον Ζλάταν και στο Euro»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Μακάρι να είμαι δίπλα στον Ζλάταν και στο Euro»

bet365

Την ελπίδα να είναι εκείνος που θα πλαισιώνει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην επίθεση της Σουηδίας, στο φετινό Euro, εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ μετά την ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με την Τσεχία.

Ο φορ του Παναθηναϊκού πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με αριστερό μονοκόματο σουτ έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά για ν' ανοίξει το σκορ, το βράδυ της Τρίτης, στο φιλικό ματς προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

«Ήταν το τέλειο σουτ... Είμαι χαρούμενος με το γκολ που πέτυχα και με την εμφάνισή μου» είπε αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ που όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τις ενδείξεις που τον καθιστούν βασικό υποψήφιο για το αρχικό σχήμα της Σουηδίας και στο Euro, είπε:

Την Ιρλανδία αντιμετωπίζει η Σουηδία στο πρώτο της ματς στο EURO 2016. Σε απόδοση 2.50 στη Novibet, η νίκη των Σκανδιναβών.

«Εγώ ξέρω ότι αισθάνομαι καλά και θα συνεχίσω να δουλεύω. Έχει να κάνει και με το ποιον έχεις δίπλα σου, όμως θεωρώ ότι έχουμε καλή συνεργασία με τον Ζλάταν. Μακάρι να είμαστε μαζί και το καλοκαίρι...».

 

EURO Τελευταία Νέα