Χόντγκσον: «Δεν περίμενα τόσο κακή εμφάνιση απ’ τους παίκτες μου»

Gazzetta team
Χόντγκσον: «Δεν περίμενα τόσο κακή εμφάνιση απ’ τους παίκτες μου»

bet365

Η Εθνική Αγγλίας ηττήθηκε στο Γουέμπλεϊ απ’ την Ολλανδία με 1-2 και ο προπονητής των γηπεδούχων εμφανίστηκε τουλάχιστον απογοητευμένος απ’ την απόδοση των παικτών του.

Τα «λιοντάρια»… έμειναν με το υπέροχο γκολ του Τζέιμι Βάρντι, αφού κατά τ’ άλλα δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι άλλο απ’ τη φιλική αναμέτρηση με τους «οράνιε» στο Λονδίνο.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρόι Χόντγκσον ανέφερε πως ήλπιζε σε καλύτερη απόδοση των παικτών του, ενώ τόνισε πως και η διαιτησία του Ματέου Λαχοζ έπαιξε ρόλο στην ήττα, με βάση την απόφαση του να μη δώσει φάουλ υπέρ του Γιαγκέλκα στο δεύτερο γκολ των Ολλανδών.

Θα κάνει την έκπληξη το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας; Σε απόδοση 11.00 στην Magicbet να κατακτήσουν το Euro 2016 τα «τρία λιοντάρια».

«Ήταν σκληρό όπως έγινε. Δεν νομίζω πως δικαιούμασταν να χάσουμε το παιχνίδι, ειδικά αν δει κανείς τις αποφάσεις του διαιτητή εις βάρος μας. Πάντως σίγουρα δεν είχαμε την απόδοση που ανέμενα ή ήλπιζα να έχουμε», δήλωσε ο εκλέκτορας της Εθνικής Αγγλίας στο ITV, για να καταλήξει: «Δεν είχαμε την ένταση που έπρεπε. Εμείς χάσαμε το ματς».

 

EURO Τελευταία Νέα