«Επιβεβαιώνει την ΑΕΛ η Footbal League και η ΕΠΟ»

«Επιβεβαιώνει την ΑΕΛ η Footbal League και η ΕΠΟ»

bet365

Συμπληρωματική ανακοίνωση από την Λάρισα, σύμφωνα με την οποία υπάρχει επιβεβαίωση από την διοργανώτρια αρχή και την για το θέμα των ξένων που χρησιμοποίησε ο Απόλλων.

Επιβεβαίωση πως είναι ορθά τα επιχειρήματά της σχετικά με την ένσταση που θα καταθέσει για το ματς του Απόλλωνα με τον Πανελευσινιακό, πήρε η διοίκηση της ΑΕΛ, όπως αναφέρει σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, τόσο η διοργανώτρια αρχή, όσο και η ΕΠΟ, επιβεβαίωσαν πως υπάρχει παράβαση.

Αναλυτικά:

«Συμπληρωματικά στην ανακοίνωση σχετικά με την ένσταση:

H ΠΑΕ ΑΕΛ διασταύρωσε προ ολίγου από την αρμόδια υπάλληλο της Football League κυρία Βρεττού, τόσο το γεγονός της χρησιμοποίησης των συγκεκριμένων παικτών στον χθεσινό αγώνα όσο και την εθνικότητά τους.

Συγκεκριμένα ότι: Ο Καμαρά είναι Γκανέζος, ο Κονέ είναι Ιβοριανός, ο Βάντερσον είναι Βραζιλιάνος, ο Παρπέξ είναι Γάλλος, ο Φομίν είναι Ουκρανός και ο Φατιόν είναι Αλβανός.

Δηλαδή οι τρεις πρώτοι λογίζονται ως ξένοι και οι τρεις τελευταίοι ως κοινοτικοί αφού και η Αλβανία (Φατιόν) θεωρείται για τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ως κοινοτική χώρα.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ΕΠΟ για να επιβεβαιώσει και από την αρμόδια υπάλληλο κυρία Σοφιανού τα όσα επιβεβαίωσε από τη Football League».

«Πριν από λίγα λεπτά, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, είχε επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο της ΕΠΟ κυρία Σοφιανού η οποία επιβεβαίωσε τα όσα είχε προηγουμένως διαβεβαιώσει η υπάλληλος της Football League κυρία Βρεττού και διέψευσε, αυτό το οποίο αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ότι ο ποδοσφαιριστής Άντονι Φατιόν είναι Έλληνας.

Ο Φατιόν, τόσο στα μητρώα δελτίων της Football League όσο και στα μητρώα δελτίων της ΕΠΟ, έχει ατομικό δελτίο ποδοσφαιρστού ως Αλβανός, έχει προσκομίσει μόνο Αλβανικό διαβατήριο και λογίζεται για την περίοδο 2015-16 ως κοινοτικός ποδοσφαιριστής.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με την υποβολή της ενστάσεως εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία έχει άμεσο ένομο συμφέρον, είναι βέβαιο γεγονός τόσο ο μηδενισμός της ΠΑΕ Απόλλων και η κατοχύρωσις του αγώνα με 3-0 υπέρ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός όσο και η αφαίρεσις 3 βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Απόλλων να ισοβαθμεί τελικώς σήμερα με την ΠΑΕ Τρίκαλα και η βαθμολογική της διαφορά με την ΠΑΕ ΑΕΛ να είναι όχι 4 αλλά 10 βαθμούς».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα