Χαμογέλασε ξανά για την άμυνα ο Σιμεόνε

Χαμογέλασε ξανά για την άμυνα ο Σιμεόνε

Κώστας Ζάλιαρης
Χαμογέλασε ξανά για την άμυνα ο Σιμεόνε

bet365

Ο Σάβιτς είναι έτοιμος από ιατρικής άποψης και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Μπέτις, με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να χαμογελάει ξανά στην Ατλέτικο και να περιμένει πλέον τους Γοδίν και Χιμένες...

Οι «ροχιμπλάνκος», πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη εβδομάδα, αντιμετωπίζουν τη Μπέτις για την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ο Σιμεόνε, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπισε τεράστιο πρόβλημα με την έλλειψη αμυντικών λόγω τραυματισμών και το τελευταίο πλήγμα με τον Χιμένες ήταν αυτό που τον έκανε να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να παρατάξει την ομάδα του απέναντι στους «μπλαουγκράνα» την επόμενη εβδομάδα...

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ στο Ελλάδα - Ισλανδία.

Ο Σάβιτς, ωστόσο, επέστρεψε στις κανονικές προπονήσεις έχοντας πάρει το «ok» από το ιατρικό τιμ και έβγαλε το χθεσινοβραδινό (28/3) πρόγραμμα δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Θα παίξει κόντρα στη Μπέτις και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παρουσίας και στο «Καμπ Νου» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τον Γοδίν, αυτός πιέζει τον οργανισμό του όσο μπορεί προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και να μη χάσει τη μάχη με τη Μπαρτσελόνα.

Στο γυμναστήριο, μαζί και με τον Χιμένες, βρέθηκαν οι Τιάγκο, Σαούλ, Τόρες και Καράσκο...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα