Νύκταρης: «Ο αγώνας δεν έγινε για άλλους σκοπούς»

Gazzetta team
Νύκταρης: «Ο αγώνας δεν έγινε για άλλους σκοπούς»

bet365

Για κατευθυνόμενους διαιτητές, έκανε λόγο ο ισχυρός άνδρας των Χανίων, που προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες.

Ως ένα φιάσκο, χαρακτήρισε την μη έναρξη του αγώνα των Χανίων με την Κέρκυρα, ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, Ηρακλής Νύκταρης, που φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM Χανίων και έκανε λόγο για κατευθυνόμενους διαιτητές, με εντολή να μην γίνει το ματς, ενώ τόνισε πως πίσω από την συγκεκριμένη απόφαση, υπάρχουν άλλοι σκοποί.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Β. Ιρλανδία - Σλοβενία.

Αναλυτικά:

«Έγινε ένα φιάσκο από τον διαιτητή. Λόγω αλλαγής ώρα προέκυψε το πρόβλημα με τα χρήματα. Εγώ έδωσα εντολή να πάνε τα λεφτά από το Ηράκλειο. Το μοναδικό παιχνίδι που έμεινε στις 15:00 και δεν άλλαξε η ώρα ήταν το δικό μας. Ό,τι τρεχούμενα έξοδα είχε η ομάδα τα είχα κανονίσει. Ο διαιτητής για δύο λεπτά δεν άρχισε το παιχνίδι. Μίλησα με τον Καλογιάννη και εκείνος μίλησε με το διαιτητή, αλλά ήταν ανένδοτος. Ο διαιτητής ήταν βαλτός για να μην παίξει η ομάδα. Εξυπηρετούσαν άλλους σκοπούς. Από τη στιγμή που μίλησαν με τους παράγοντες αυτούς και πήραν εντολή, αποφάσισαν να μη γίνει το παιχνίδι. Η ομάδα των Χανίων δεν χρωστά σε κανέναν» είπε αρχικά.

«Θα μιλήσω με ονόματα. Ο Καραμελίδης με τον πρόεδρο ΕΠΣ Τρικάλων (σ.σ. Θανάσης Μπουτζιώλης), που ορίζουν τους διαιτητές, το έκαναν. Μας στέλνουν κατευθυνόμενους τους διαιτητές. Δεν πρόκειται να δεχτώ του χρόνου να ορίζονται οι διαιτητές, μόνο με κλήρωση. Ό,τι και αν κάνουν, η ομάδα θα σωθεί. Ο αγώνας δεν έγινε για άλλους σκοπούς. Αυτή η ΕΠΟ πρέπει να τελειώσει. Είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ένα πέναλτι. Η ΕΠΟ μάς χρωστά λεφτά, όπως και η Football League. Γιατί για τη Ζάκυνθο δεν γίνεται τίποτα; Επειδή ο υπουργός είναι από εκεί; Λέω εγώ τώρα…»

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα