Αισιόδοξος ο Σκίμπε για νέα βελτίωση (gTV)

Αισιόδοξος ο Σκίμπε για νέα βελτίωση (gTV)

Gazzetta team
Αισιόδοξος ο Σκίμπε για νέα βελτίωση (gTV)

bet365

Ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής και αισιόδοξος για ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση με την Ισλανδία, παρουσιάστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Η απόδοση της Εθνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με το Μαυροβούνιο, άφησε ικανοποιημένο τον Μίκαελ Σκίμπε όπως τόνισε την Δευτέρα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά.

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας με το Μαυροβούνιο σε γενικές γραμμές. Δεν μου άρεσε η εικόνα που δείξαμε τα τελευταία λεπτά και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το πως θα αγωνιστεί η ομάδα την Τρίτη: «Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως μεσοεπιθετικά».

Τέλος, όσον αφορά την προσεχή αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τόνισε: «Η Ισλανδία είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Είναι στο χέρι των παικτών να κάνουν το κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο».

 

Τελευταία Νέα