Δεν τα κατάφερε η Κ-17 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Δεν τα κατάφερε η Κ-17 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα

bet365

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Κ-17 του Ολυμπιακού από την αντίστοιχη ομάδα της Μπαρτσελόνα και θα παλέψει για τις θέσεις 7-8 του Future Cup.

Στην 4η θέση του Β' ομίλου του "Future Cup" που διοργανώνει με επιτυχία ο Άγιαξ στο Άμστερνταμ κατετάγη η Κ-17 του Ολυμπιακού. Η ομάδα μας ηττήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με 2-0 (Μοντσού 25', Ζνίκε 47') από τη Μπαρτσελόνα, έμεινε στην 4η θέση χωρίς βαθμό και έτσι το πρωί (11:00) της Δευτέρας θ' αγωνιστεί κόντρα στην Σάλτσμπουργκ για τις θέσεις 7-8.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από τα δυο παιχνίδια με την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ και στάθηκε καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα η οποία μαζί με τηνΆντερλεχτ προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Δημήτρης Μαυρογενίδης σημείωσε: "Δώσαμε τρία παιχνίδια στον όμιλο πολύ υψηλού επιπέδου. Μόνο κέρδος για τα παδιά είναι αυτό το τουρνουά. Είδαμε τις αδυναμίες μας απέναντι σε κορυφαίες Ακαδημίες της Ευρώπης.Στο τελευταίο ματς με την Μπαρτσελόνα ήμασταν πειθαρχημένοι και παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Μπράβο στα παιδιά. Εάν η ομάδα ήταν πλήρης είμαι σίγουρος θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα: Σκαφίδας, Φλέγκας (Χατζηχρήστου), Γιανναράκης, Μανωλάκης (Ορφανίδης), Παπαδογιωργάκης, Αμπάρα (Τσερκώνης), Τσιμπούκας, Πέιος, Κατσούκης (Βαλοτάσιος), Χατζηιωαννίδης, Τσιριγώτης (Γκλεγκλές).

Η τελική βαθμολογία του Β' ομίλου: 1. Άντερλεχτ 5, 2. Μπαρτσελόνα 5, 3. Μπενφίκα 5, 4. Ολυμπιακός 0. Στα ημιτελικά θα παίξουν οι: Άντερλεχτ-Άγιαξ, Άρσεναλ-Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα μας ξεναγήθηκε στο γήπεδο του Άγιαξ αλλά και σ' όλες τις εγκαταστάσεις της ολλανδικής ομάδας με τα μέλη της να ενημερώνονται για τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας.

 

Τελευταία Νέα