Όσο κερδίζει, ελπίζει!

Όσο κερδίζει, ελπίζει!

bet365

Μεγάλη νίκη για τα Τρίκαλα στις Σέρρες, που κρατούν ζωντανό το «όνειρο» της ανόδου. Κόλλησαν στο μηδέν Καλλιθέα και Λαμία, με νίκες συνέχισαν Ζάκυνθος και Κισσαμικός.

Πανσερραϊκός - Τρίκαλα 0-1

Συνέχεια στο σερί των νικών της έδωσε η ομάδα των τρικάλων που πέρασε με 1-0 από τις Σέρρες και με το «τρίποντο» κόντρα στον Πανσερραϊκό κράτησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχει για να μπει σφήνα στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στην άνοδο.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό,με καλό ρυθμό, αλλά χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον καιρό να μην βοηθάει καθόλου τις δύο ομάδες. Όλα έδειχναν, λοιπόν, πως όποια ομάδα καταφέρει να βρει δίχτυα, αν γινόταν αυτό, θα έπαιρνε και το τρίποντο. Έτσι κι έγινε...

Ήταν το 68ο λεπτό, όταν ο Σερτζίνιο δοκίμασε ένα σουτ, με τον μεσοεπιθετικό από την Πορτογαλία να είναι τυχερός, αφού η μπάλα κόντραρε στον Σιάκκα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Ανδρούτσου.

Στην συνέχεια, τα «λιοντάρια» έψαξαν την απάντηση, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν οπισθοχωρήσει, απορροφώντας εύκολα την όποια πίεση δέχτηκαν, κρατώντας έτσι το υπέρ τους σκορ μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Με την νίκη αυτή, έφτασαν τους 46 βαθμούς, 9 λιγότερους από την δεύτερη Κέρκυρα και την... ζώνη της ανόδου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Ανδρούτσος, Κιόσε, Ιωαννίδης (77' Ανδρέου), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (77' Δωματάς), Γιάντσης, Φουρτάδο (45' λ. τρ. Αγγελούδης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σ. Ψιμουλάκης): Χιώτης, Λαμπάκης, Κοντοδήμος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν (46' Μουμίν), Ριζογιάννης, Nαβάρο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (77' Γκμπαλέ), Βρούτσινα (72' Ντόικιτς).

Ζάκυνθος – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Μεγάλη νίκη για την Ζάκυνθο που δείχνει πως σιγά σιγά ξεμπερδεύει με την παραμονή, ειδικά μετά τα όσα θα γίνουν με τα Χανιά. Οι Επτανήσιοι, επικράτησαν 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας σε ένα ματς που θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει από πολύ νωρίς.

Στο πρώτο μέρος, η Ζάκυνθος ήταν ανώτερη, όμως οι ευκαιρίες που είχε δεν μετατράπηκαν σε γκολ με αποτέλεσμα να μείνει αυτό το 0-0. Από την πλευρά της η Αναγέννηση δεν έδειχνε ικανή να κάνει την... ζημιά.

Στην επανάληψη η εικόνα έμεινε η ίδια. Η Ζάκυνθος ήταν ανώτερη και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Έτσι στο 66' ο Κουρέλλας εκτέλεσε φάουλ, ο Ζαϊρί μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Αυτό το γκολ έκρινε εν τέλει και την αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες και να πανηγυρίζουν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Αποστόλου, Ζέλιος, Ζαϊρί (89' Ν. Πέττας), Κουρέλλας (77' Κάρδαρης), Σταματής (90'+2' Ρ. Πέττας), Κρόλ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Υφαντής, Μαυριάς, Τσιλούλης (68' Κοντός), Σκαθαρούδης (76' Πιτταράς), Μπιτέλης, Μούτσα.

Κισσαμικός - Παναιγιάλειος 2-0

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα του Κισσαμικού, που κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του φορμαρισμένου τον τελευταίο καιρό, Παναιγιάλειου, επικρατώντας και μάλιστα αρκετά εύκολα με 2-0 στην Κρήτη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και φρόντισαν να το εκμεταλλευτούν, καθαρίζοντας από το πρώτο ημίχρονο την νίκη, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάντζη. Αυτό άνοιξε το σκορ στο 15' μετά από σέντρα του Αυγενικού, ενώ ο ίδιος τρία μόλις λεπτά αργότερα, βγήκε στην κόντρα και κατάφερε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όμως στο 20' με κεφαλιά ο Σελινιωτάκης σημάδεψε το δοκάρι του Αθανασόπουλου. Από εκείνο το σημείο όμως και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι, με τον Κισσαμικό να το... βλέπει και να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους Κρητικούς να πανυγηρίζουν ακόμα μία νίκη, με την οποία έφτασαν τους 37 βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο Παναιγιάλειος που έχει σωθεί μετά την πολύ καλή πορεία του στον δεύτερο γύρο, έμεινε στους 33 βαθμούς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σελινιωτάκης, Τζημογιάννης, Κουρτεσιώτης, Ενγκουέμ, Αυγενικού (83’ Πότσι), Ποκόνγκ (63’ Βαττής), Ποσίνκοβιτς, Μάντζης (77’ Σαπαλίδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (80’ Μαυρόπουλος), Παπαχρήστος, Κολόκας (46’ Φωτιάς), Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (69’ Γκούφας), Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.

Καλλιθέα - Λαμία 0-0
Στο... απόλυτο μηδέν κόλλησαν Καλλιθέα και Λαμία, που ήρθαν αντιμέτωπες στο «Ελ Πάσο», με τις δύο ομάδες να μην αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και το τελικό 0-0 να είναι απόλυτα δίκαιο.

Η βροχή που έπεφτε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν βοήθησε ιδιαίτερα να υπάρξει θέαμα στο ματς, με την Καλλιθέα να έχει μία ελαφρά, αλλά και ανούσια, υπεροχή. Οι φάσεις, σε αντίθεση με το νερό που έπεφτε, ήταν με το σταγονόμετρο, με την Λαμία να προσέχει πιο πολύ την άμυνά της και τον Σιατραβάνη να είναι ο μόνος παίκτης της που ήταν... κινητικός.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν απουσίες από την μέση και μπροστά, δεν βρήκαν τρόπους για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και το κίνητρο, αφού αμφότερες έχουν μεν σωθεί, αλλά δε προλαβαίνουν να διεκδικήσουν το θαύμα της ανόδου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης (46' Σταύρου), Κατσικογιάννης, Μπέλης (76' Μπούζας), Φράγκος (56' Τζάκσον), Μασένα, Σμυρλής

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Ντάσιος, Γιαλούσης, Τζόκιτς, Μπουλούλης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (65' Καραγιάννης), Καραλής (84' Σιλιγαρδάκης), Πίντο (81' Νεόφυτος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα