Καρέλης: «Πήραμε ψυχολογία, θέλουμε δουλειά»

Καρέλης: «Πήραμε ψυχολογία, θέλουμε δουλειά»

Δημήτρης Τομαράς
Καρέλης: «Πήραμε ψυχολογία, θέλουμε δουλειά»

bet365

Ο Νίκος Καρέλης αναδείχτηκε MVP του αγώνα με το Μαυροβούνιο και τόνισε πως η νίκη αυτή έδωσε ψυχολογία και ότι χρειάζεται δουλειά στο νέο σύστημα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Νίκος Καρέλης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στο 62' σημείωσε το νικητήριο γκολ κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ο άσος της Γκενκ συνέχισε... φορτσάτος από το Βέλγιο, αναδείχτηκε MVP του αγώνα και τόνισε πως αυτή η νίκη έδωσε ψυχολογία, αλλά και ότι ακόμα χρειάζεται δουλειά στις προπονήσεις το νέο σύστημα, ώστε τα όσα δουλεύουν οι διεθνείς να τα βγάλουν και στον αγώνα.

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα πήραμε ψυχολογία και αν και δεχτήκαμε γκολ, το πιστέψαμε. Όλα τα παιδιά μπήκαν πιο δυναμικά σήμερα και η νίκη θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το ότι φωνάζει παρών για την Εθνική: «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αυτό. Εγώ θέλω να βελτιωθώ περισσότερο και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την αλλαγή συστήματος: «Είναι διαφορετικό το σύστημα, θέλουμε αρκετή δουλειά στις προπονήσεις. Πρέπει αυτά που δουλεύουμε να τα περάσουμε στον αγώνα».

Για το ματς με την Ισλανδία: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και θα δουλέψουμε για το ματς αυτό».

 

Τελευταία Νέα