Χαβίτο: «Θέλω να επιστρέψω στον Άρη»

Χαβίτο: «Θέλω να επιστρέψω στον Άρη»

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στον Άρη, αφού φαίνεται ότι δε θα συνεχίσει τον Πανθρακικό.

Χαβίτο: «Θέλω να επιστρέψω στον Άρη»

Με τον Άρη έχει δεθεί περισσότερο ο Φρανσίσκο Χαβίτο, αφού έχει αγωνιστεί με τους «κίτρινους» για 4,5 χρόνια με σπουδαίες εμφανίσεις και γκολ. Ο Ισπανός, όπως όλα δείχνουν, δε θα συνεχίσει στον Πανθρακικό, και, με δηλώσεις του στον «Αθλητικό Metropolis» εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα, με την οποία έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό.

«Αν μου γίνει πρόταση, ασφαλώς και δεν έχω πρόβλημα. Θέλω πολύ να επιστρέψω. Η οικογένειά μου περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη, όμως, το θέμα είναι να υπάρξει πρόταση. Πέρασα πολλά χρόνια στον Άρη, γι' αυτό και όλοι με θυμούνται με τον Άρη. Δεν έπαιξα πολύ στον Ολυμπιακό. Στον Άρη ήμουν πολύ περισσότερα χρόνια, παίξαμε Ευρώπη, τελικό Κυπέλλου, είχαμε δυνατή ομάδα. Όταν με ρωτούν ποια ομάδα μου αρέσει λέω ο Άρης.

Η αγάπη του κόσμου δεν ξεχνιέται. Γι' αυτό μου αρέσει ο Άρης», ήταν τα πρώτα λόγια του για να αναφερθεί και στους λόγους που αποχώρησε στο 2011. «Έφυγα επειδή μου χρωστούσαν χρήματα. Του είπα του τότε προέδρου ότι είμαι επαγγελματίας και αν δεν μπορεί να με πληρώσει θα φύγω», πρόσθεσε ο 32χρονος εξτρέμ. Έτσι, ο Χαβίτο ουσιαστικά... πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση του Άρη, ώστε να τον φέρει εκ νέου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Best of internet