Πηγαίνουν τον Βούλγαρη στα δικαστήρια!

Πηγαίνουν τον Βούλγαρη στα δικαστήρια!

Οι ομάδες της Χαλκιδικής σε ποσοστό της τάξεως του 90% προσέφυγαν στην δικαιοσύνη, ζητώντας την άμεση σύγκλιση Γ.Σ., για να μπει τέλος στην προεδρία Βούλγαρη!

Πηγαίνουν τον Βούλγαρη στα δικαστήρια!
Στο Ειρηνοδικείο προσέφυγαν 53 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής (είναι το 90% δηλαδή), ζητώντας την άμεση σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης, ώστε να γίνουν εκλογές και να μπει τέλος -και τυπικά- στην προεδρία του Αργύρη Βούλγαρη. Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ, που στηρίζει την παράταξη Γκιρτζίκη, συνεχίζει να είναι στο πόστο του αν και δεν προκύπτει να έχει την αποδοχή των ομάδων.
 
Στην ανακοίνωση, δε, που εξέδωσαν οι σύλλογοι, αναφέρουν: «Μετά την απολύτως αναμενόμενη άρνηση του κ. Βούλγαρη και του Δ.Σ. της ΕΠΣΧ να συγκαλέσουν Έκτακτη Γενική Συνέλευση, παραβαίνοντας για μία ακόμη φορά τον Νόμο, το Καταστατικό της Ένωσης και το Καταστατικό της ΕΠΟ, τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη. 
 
Αμέσως μετά τη ρητή άρνηση του Δ.Σ., η οποία επιτάχυνε τη διαδικασία που επιθυμούσαν διακαώς τα σωματεία κατά 10 ημέρες, τα 53 Σωματεία της ΕΠΣΧ (ποσοστό σχεδόν 90%) έχουν ήδη καταθέσει την προβλεπόμενη Αίτηση στο Αρμόδιο Δικαστήριο, το οποίο θα αποφασίσει για την σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με πρωτοβουλία της συντριπτικής πλειοψηφίας των σωματείων, παρακάμπτοντας νόμιμα το Δ.Σ. της Ένωσης. 
 
Η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί εντός του Απριλίου και τα 53 Σωματεία δηλώνουν ότι έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη».

Best of internet