Στον αέρα το Ολλανδία-Γαλλία!

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Στον αέρα το Ολλανδία-Γαλλία!

Στον αέρα το Ολλανδία-Γαλλία!

Δρακόντεια μέτρα στο Άμστερνταμ μετά τα διαδοχικά τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες ενόψει του φιλικού της Ολλανδίας με την Γαλλία!  

Η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (KNVB) μετά τις πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες συνεδρίασε προκειμένου να συζητηθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για το φιλικό της Παρασκευής στην «Αμστερνταμ Αρίνα» μεταξύ Ολλανδίας και Γαλλίας.

«Η συνάντηση είχε ήδη προγραμματιστεί, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις είχαν ως συνέπεια να ανατραπούν τα δεδομένα αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας», τονίστηκε από εκπρόσωπο της ολλανδικής ομοσπονδίας.

Τον περασμένο Νοέμβριο το φιλικό μεταξύ Γερμανίας και Ολλανδίας αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή για να αποτραπούν τυχόν παρατράγουδα.

«Τότε το χειριστήκαμε σωστά. Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουn τι θα πρέπει να συμβεί αν έχουμε κάποιο απρόοπτο. Για αυτό συναντηθήκαμε. Δεν ήταν μία τυπική συνεδρίαση. Συζητούσαμε για 2,5 ώρες.

Δεν αποφασίσαμε εάν θα διεξαχθεί ή όχι ο αγώνας. Εμπιστευόμαστε τυφλά την κυβέρνηση. Απλά θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο», πρόσθεσε ο Ολλανδός αξιωματούχος.

Best of internet