«Δεν είναι χτύπημα κατά των Βρυξελλών, αλλά εναντίον όλου του κόσμου»

«Δεν είναι χτύπημα κατά των Βρυξελλών, αλλά εναντίον όλου του κόσμου»

bet365

Ο διεθνής Βέλγος γκολκίπερ Ζαν-Φρανσουά Ζιλέ εμφανώς σοκαρισμένος από τις πολύνεκρες επιθέσεις μίλησε στο gazzetta.gr στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Ζαν-Φρανσουά Ζιλέ στα 36 του κατάφερε να βρει θέση στην εθνική ομάδα του Βελγίου μολονότι έχει να ανταγωνιστεί τους Κουρτουά και Μινιολέ.

Ο γκολκίπερ της Μαλίν, ο οποίος έχει έφεση στα πέναλτι επρόκειτο να προπονηθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς των «κόκκινων διαβόλων», όμως τα τραγικά γεγονότα στη βελγική πρωτεύουσα οδήγησαν στην ματαίωση της προπόνησης έπειτα από απόφαση της ομοσπονδίας.

Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και ισάριθμες σε σταθμούς μετρό στο Μάλμπεκ και το Σουμάν προκάλεσαν τον όλεθρο με συνέπεια 28 αθώοι πολίτες να χάσουν την ζωής τους και άλλοι 55 να τραυματιστούν!

«Δεν είναι ώρα για λόγια. Οι σκέψεις μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν συμβαίνουν τόσο άσχημα πράγματα. Είναι βαρύ το κλίμα. Δεν ήταν ένα χτύπημα κατά των Βρυξελλών, αλλά εναντίον όλου του κόσμου. Δυστυχώς τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζαν-Φρανσουά Ζιλέ στο gazzetta.gr.

 

Τελευταία Νέα