Την Πέμπτη η συνάντηση του Κοντονή με τους τρεις «μεγάλους»!

Την Πέμπτη η συνάντηση του Κοντονή με τους τρεις «μεγάλους»!

Την Πέμπτη η συνάντηση του Κοντονή με τους τρεις «μεγάλους»!

Στις 14:00, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Υπουργείο, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη! 

Όπως σας είχαμε γράψει από χθες η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Μαρινάκη - Μελισσανίδη και Σαββίδη θα πήγαινε για Πέμπτη μεσημέρι και θα... κλείδωνε την Τρίτη. Αυτό και έγινε. Η συνάντηση του Υφυπουργού με τους τρεις «μεγάλους» των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προγραμματίστηκε και ανακοινώθηκε επίσημα, με το Υπουργείο να τονίζει πως «στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, 'κοινές γραμμές' στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος».

Τα ζητήματα στα οποία θα γίνει προσπάθεια ώστε να επέλθει συμφωνία ανάμεσα στους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη, θα είναι τα πρόσωπα κοινής αποδοχής για την ηγεσία της ΕΠΟ, της Super League και για την διοίκηση της διαιτησίας.

Όπως αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση: «Η  πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ’ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος».

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε εδώ και μέρες πως δεν είχε καμία διάθεση ή πρόθεση να καθίσει στο συγκεκριμένο τραπέζι των συζητήσεων...

Best of internet