Κούπα και στο Βέλγιο ο Μανιάτης! (gTV)

Κούπα και στο Βέλγιο ο Μανιάτης! (gTV)

Δημήτρης Τομαράς
Κούπα και στο Βέλγιο ο Μανιάτης! (gTV)

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης συνεχίζει και στο εξωτερικό τις κατακτήσεις τίτλων. Την Κυριακή σήκωσε την πρώτη του κούπα με την Σταντάρ Λιέγης, παίρνοντας το Κύπελλο στον τελικό με την Κλαμπ Μπριζ.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν βασικός και έμεινε μέχρι τέλους στο ματς. Το ίδιο ίσχυσε και για έναν ακόμα πρώην παίκτη των Πειραιωτών. Τον Ματιέ Ντοσεβί.

Στο στάδιο "Ρουά Μποντουάν" όπου έγινε το ματς η Σταντάρ Λιέγης προηγήθηκε με τον Ντομπέ στο 17'. Ο Ρανγκέλοφ έκανε το 1-1 στο 27' και στο 88' ο Σαντινί σκόραρε για τη νίκη της ομάδας του Γιάννη Μανιάτη μετά από σέντρα του Ντοσεβί. Για το 2-1 και την κατάκτηση του τροπαίου. Η Κλαμπ Μπριζ πάντως έπαιζε με 10 από το 51' μετά την αποβολή του Ντιαμπί. Ο Μανιάτης είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει έξαλλα την πρώτη του κούπα στο εξωτερικό. Μάλιστα το... γλέντησε έχοντας καλύψει την πλάτη του με μία ελληνική σημαία.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Παρί - Μονακό και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ζλάταν ανοίξει το σκορ, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

Τελευταία Νέα