Σπαλέτι: «Τουλάχιστον την 3η θέση»

Σπαλέτι: «Τουλάχιστον την 3η θέση»

Σπαλέτι: «Τουλάχιστον την 3η θέση»

bet365

Μόνο νίκη θέλει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι στο Ρόμα-Ιντερ αφού σκέφτεται και κάτι καλύτερο από την 3η θέση, πετώντας παράλληλα και το καρφί του για τον Ερικ Τοχίρ.

Οι Τζαλορόσι είναι στο +5 από Ιντερ και Φιορεντίνα, πράγμα που σημαίνει ότι αν νικήσουν τους Νερατζούρι το Σάββατο, ουσιαστικά τους αφήνουν έξω από την διεκδίκηση του εισιτηρίου για το Champions League. Παράλληλα, θα δώσουν συνέχεια στο σερί οκτώ νικών και θα διατηρήσουν τις ελπίδες τους και για κάτι καλύτερο από την 3η θέση, όπως είπε ο προπονητής τους.

«Θέλουμε και πρέπει να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον την 3η θέση, από εκεί και πέρα αν χάσει βαθμούς κάποιος από αυτούς που είναι μπροστά, θα δούμε τι θα γίνει. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο αυτό, αν και βλέπω ότι κάποιοι σε άλλες ομάδες είναι ικανοποιημένοι και με την 5η θέση. Εμείς είμαστε φιλόδοξοι και η ομάδα πρέπει να το ξέρει αυτό» ήταν τα λόγια του Σπαλέτι, ο οποίος για ακόμη μία φορά κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα γίνονται σχετικά με το μέλλον του Φραντσέσκο Τότι.

Από την Κοιλάδα του Ρουρ ξεκινά το σαββατοκύριακο στην Bundesliga! Παίξε Σάλκε - Γκλάντμπαχ και εξασφάλισε 5% σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στην Sportingbet, ενώ πλέον μπορείς να κάνει συναλλαγές μέσω Paysafe!

«Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, δεν είναι δυνατόν να με ρωτάτε συνεχώς για αυτό το θέμα, το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην ιστορία της Ρόμα. Με αυτό πρέπει να ασχοληθούν μόνο ο Τότι και ο πρόεδρος. Να μιλήσουν, να πάρουν μια απόφαση με την οποία θα συμφωνούν και οι δύο και μετά να δούμε τι θα γίνει. Δεν μετράει το πόσα λεπτά συμμετοχής θα δώσω στον Τότι, μπορεί να είναι ικανοποιημένος αν συνεχίσει, ακόμη κι αν παίζει για ένα λεπτό. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό το θέμα».

Κλείνοντας αυτό το θέμα, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στους Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Κέβιν Στρούτμαν, λέγοντας πως «ο Ντανιέλε είναι καλά και μπορεί να παίξει είτε στη μεσαία γραμμή είτε στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Κέβιν ανεβάζει ρυθμό στην προπόνηση και είναι κοντά στην επιστροφή του», για να αφήσει στη συνέχεια τα πάντα ανοιχτά σε ό,τι αφορά το αν θα είναι ή όχι στην 11άδα ο Εντιν Τζέκο: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, μπορεί να είναι ο Τζέκο μπροστά, μπορεί κάποιος άλλος, θα δούμε. Και οι δύο λύσεις είναι αποτελεσματικές».

Κάπου εκεί, ο Σπαλέτι επανήλθε στο θέμα των φιλοδοξιών και πέταξε το καρφί του για τον Ερικ Τοχίρ, τονίζοντας: «Στο παρελθόν υπήρξαν μεγάλα ματς με την Ιντερ, το ίδιο περιμένω και τώρα γιατί έχουμε ένα μεγάλο στόχο και εύχομαι η ομάδα μου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Σε εμάς αρέσει η πίεση, είμαστε φιλόδοξοι. Υπαρχουν κάποιοι που είναι ικανοποιημένοι και με την 5η θέση, αυτό είπε ο Τοχίρ σε μια συνέντευξη του. Εμείς θέλουμε να υπερασπιστούμε την 3η θέση και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει, η ομάδα μου πρέπει να ξέρει ότι τα αποτελέσματα σε τέτοια ματς είναι καθοριστικά για όλους μας στο τέλος».

Τέλος, ερωτηθείς για τα μεταγραφικά και τι θα ζητήσει από τον Τζέιμς Παλότα το καλοκαίρι, απάντησε: «Αυτό που πρέπει να πω στον πρόεδρο, θα το πώ μόνο σε αυτόν. Με ενδιαφέρει μόνο η Ρόμα και αυτό σκέφτομαι μόνο. Σίγουρα βλέποντας το Μπάγερν-Γιουβέντους είδα ένα ματς με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, με σπουδαία νοοτροπία αλλά ο στόχος μου είναι να βελτιώνεται συνεχώς η Ρόμα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα