Ανησυχία και χαμηλοί τόνοι από ΕΠΟ

Δημήτρης Τομαράς
Ανησυχία και χαμηλοί τόνοι από ΕΠΟ

bet365

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκαθαρίζεται πως θα συνεχιστούν, με χαμηλούς τόνους οι προσπάθειες για τη συνέχεια του Κυπέλλου, ωστόσο η παρέμβαση της UEFA και της FIFA προκαλούν και στην ίδια ανησυχία.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως FIFA και UEFA θα στείλουν από κοινού επιστολή στην ελληνική κυβέρνηση ζητώντας την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, γεγονός που ουσιαστικά δικαιώνει την ΕΠΟ, η οποία όμως κρατά χαμηλούς τόνους. Υπάρχει ανησυχία και προκειμένου να αποφευχθούν οι αρνητικές συνέπειες, όπως είχε γίνει και με την ψήφιση του προηγούμενου νόμου, η Ομοσπονδία δεν θέλει να μπει σε παιχνίδι εντυπώσεων.

Από την ΕΠΟ ξεκαθαρίζουν βέβαια ότι η κοινή λογική προστάζει πως δεν μπορεί να ακυρώνεται μια διοργάνωση επειδή έγιναν επεισόδια σε ένα παιχνίδι. Για το λόγο αυτό αφενός έγιναν προσπάθειες σε δικαστικό μέτωπο, με τους δικηγόρους να παίρνουν δικάσιμο για να διασφαλιστούν οι ομάδες, οι παίκτες, οι προπονητές και το γόητρο του θεσμού, ενώ αφετέρου έγινε ενημέρωση στις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές. Περίμεναν, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας, ότι θα υπήρχε τελικά αυτή η απόφαση και η κοινή στάση UEFA και FIFA.

Στόχος από εδώ και πέρα είναι να συνεχιστεί με χαμηλούς τόνους η προσπάθεια για να συνεχιστεί το Κύπελλο και να αποφευχθούν οι αρνητικές συνέπειες για το άθλημα.

 

Τελευταία Νέα