ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε και περιμένει την απόφαση

ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε και περιμένει την απόφαση

ΠΑΟΚ: Απολογήθηκε και περιμένει την απόφαση

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογήθηκε στη πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών της, στον ημιτελικού κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς θα στείλουν και υπόμνημα με τις θέσεις τους και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται η απόφαση.

Τρεις εκπροσώπους είχε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, (Γκαγκάτση, Μαυρομμάτη, Μπίρδα) στην απολογία της στη Πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για όσα έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου στην αρχική του τοποθέτηση έκανε μια γενική αναφορά σε όλες τις προσπάθειες που έκανε και κάνει ο σύλλογος σε θέματα ασφάλειας. Επίσης ανέφερε πως στον αγώνα πρωταθλήματος δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο στις κερκίδες, αλλά και εκτός γηπέδου παρότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στάθηκε στην είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο υποστηρίζοντας πως παρότι υπήρξαν απαράδεκτα σφυρίγματα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Ανδρέα Παππά επικρατούσε ψυχραιμία στις κερκίδες. Όταν η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει τότε υπήρξε η είσοδος των οπαδών σκοπό να περάσουν το μήνυμα στην ομάδα, αυτό το οποίο φώναζε και η κερκίδα «φύγετε - φύγετε». Τέλος οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν να μη δικαστούν τα γεγονότα διαφορετικά και να προκύψουν δύο ποινές για την διακοπή και τα εκτεταμένα επεισόδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα