Από τη φήμη για το... φιάσκο, στην ανανέωση ο Κασίγιας

Από τη φήμη για το... φιάσκο, στην ανανέωση ο Κασίγιας

Κώστας Ζάλιαρης
Από τη φήμη για το... φιάσκο, στην ανανέωση ο Κασίγιας

bet365

Έχοντας χαρακτηρίσει ντροπιαστική τη φήμη που κυκλοφόρησε για τη δήλωση που του χρέωσαν περί... μεταγραφής φιάσκου για τον Ικέρ Κασίγιας, ο πρόεδρος της Πόρτο «απαντάει» ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Ισπανού γκολκίπερ!

Ο ισχυρός άνδρας των «δράκων», ενημερώθηκε για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει μετανιώσει για την απόκτηση του Ικέρ Κασίγιας από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να θεωρεί πως πλέον ο έμπειρος πορτιέρο δεν έχει τη δύναμη και τις ικανότητες που είχε στο παρελθόν, για ν' αποτελέσει αξιόπιστη λύση κάτω απ' τα δοκάρια...

Το βράδυ της Τετάρτης θέλησε να δηλώσει δημοσίως ότι όσα γράφτηκαν είναι αισχρά και ντροπιαστικά και το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της «O'Jogo», φέρεται να σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να κρατήσει τον 34χρονο πορτιέρο στο «Ντραγκάο» μέχρι το 2018, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Φιρμίνο ανοίξει το σκορ στο ματς, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

Τελευταία Νέα