Σε λειτουργία το νέο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες των Εθνικών

Σε λειτουργία το νέο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες των Εθνικών

Gazzetta team
Σε λειτουργία το νέο σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες των Εθνικών

bet365

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το νέο ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλαθλοι της Εθνικής έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, είτε μέσω του pame-ethniki.gr, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία την Τρίτη (15/3).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το νέο ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης και διαχείρισης ηλεκτρονικών εισιτηρίων για τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Tickethour, οι φίλες και φίλοι της Εθνικής έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς print@home εισιτηρίου. Η αγορά μπορεί να γίνει διαδικτυακά από την ηλεκτρονική διεύθυνση pame-ethniki.gr ή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ (epo.gr) και τα εισιτήρια αποστέλλονται άμεσα στους αγοραστές σε pdf αρχεία και στο e-mail που δηλώνουν.

Στο εξής, δηλαδή, δεν είναι απαραίτητο να διεκπεραιώνεται η διαδικασία παραλαβής από τα εκδοτήρια του γηπέδου (εφόσον έχει εκτυπωθεί εκ των προτέρων το print@home εισιτήριο), ενώ με το νέο σύστημα οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής της θύρας και της θέσης από την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα.

Στα σχέδια της συνεργασίας περιλαμβάνεται και η δυνατότητα του mobile εισιτηρίου, δηλαδή να εισέρχονται οι φίλαθλοι στο γήπεδο κάνοντας χρήση της smartphone συσκευή τους. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι λύσεις που προσφέρονται στο κοινό είναι σύγχρονες, φιλικές προς το περιβάλλον και ακολουθούν τις τάσεις του ευρωπαϊκού ticketing.

Η διαδικασία του print@home εισιτηρίου είναι πάρα πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες της Εθνικής είναι να προβούν σε εγγραφή στο νέο ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίου και να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία τους. Η συνέχεια είναι… παιχνιδάκι: διαλέγεις αγώνα, θύρα και θέση/εις, γράφεις στα πεδία τα στοιχεία των επιπλέον ατόμων (σε περίπτωση που έχουν επιλεγεί παραπάνω από μία θέσεις) και ολοκληρώνεις τη συναλλαγή.

Σε άμεσο χρόνο, ο αγοραστής λαμβάνει επιβεβαιωτικό email της συναλλαγής και, στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα, τα εισιτήρια που έχει επιλέξει. Print@home, λοιπόν, και… πάμε Εθνική!

 

Τελευταία Νέα