Mε αλλαγές για επιστροφή στις νίκες ο Απόλλων Σμύρνης

Mε αλλαγές για επιστροφή στις νίκες ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Με αλλαγές αναγκαστικές και μη ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται για το ματς με τον Παναιγιάλειο στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη,

Μετά την ήττα στη Λάρισα, στον Απόλλωνα έχουν μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στον Παναιγιάλειο (18:00).

Ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει στον τραυματία Δεληζήση, αλλά και στους τιμωρημένους Φατιόν-Κονέ. Ετσι, δεδομένα θα έχουμε αλλαγές στην 11άδα.

Ο Αποστολίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια κι οι Πάνος - Ψιανός θα είναι στα άκρα της άμυνας. Ο Κύργιας θα είναι ο ένας στόπερ κι o άλλος λογικά θα είναι ο Γκοτιβός.

Την επιστροφή στα τρίποντα επιζητά ο Απίλλων σήμερα κόντρα στον Παναιγιάλειο. Στο 1.40 στην Interwetten, η επικράτηση των γηπεδούχων.

Ο Φομίν αναμένεται να είναι στην κορυφή με τον Μπουντόπουλο από πίσω του αντί του Κονέ, ενώ οι Καμαρά-Βάντερσον αναμένονται στα άκρα. Ρουσάκης και Σουνάς λογικά θα είναι οι δύο χαφ.

Όσον αφορά στους Λαγό-Κρητικό, οι δυο παίκτες έκαναν δυο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, μιας και Τετάρτη-Πέμπτη, ο Τεννές δούλεψε με τους παίκτες που θα έχει στην αποστολή και υπολογίζει. Και οι δύο δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους και γι αυτό το λόγο δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

 

Τελευταία Νέα