Τιμούν το Μουντιάλ του 1966 στο «Boleyn Ground»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τιμούν το Μουντιάλ του 1966 στο «Boleyn Ground»!

bet365

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Άγγλους και Γερμανούς θρύλους, για τη συμπλήρωση 50 ετών από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 προγραμματίστηκε να λάβει χώρα στο «Boleyn Ground»!

Προτού κλείσει τις πύλες του και αποχαιρετήσει και τη Γουέστ Χαμ αλλά και τα εκατομμύρια οπαδών που έχει φιλοξενήσει όλα τα χρόνια της λειτουργίας του ως «σπίτι» των «σφυριών», το «Boleyn Ground» θα βιώσει μεγάλες στιγμές στις αρχές του προσεχούς Μαΐου.

Προγραμματίστηκε, λοιπόν, για τις 2/5 φιλικό παιχνίδι θρύλων ανάμεσα σε Άγγλους και Γερμανούς για να τιμήσουν τη συμπλήρωση 50 ετών από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966, όταν η Αγγλία ανέβηκε για πρώτη και για τελευταία φορά στο πρώτο σκαλί του παγκόσμιου βάθρου, επικρατώντας 4-2 των «πάντσερ».

Θρύλοι όπως είναι οι Πολ Σκόουλς, Τζο Κόουλ, Σολ Κάμπελ, Τέντι Σέριγχαμ και Ρόμπι Φάουλερ θα φορέσουν ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια για τα «τρία λιοντάρια», ενώ για τους Γερμανούς θα παίξουν οι Μίκαελ Μπάλακ, Φρέντι Μπόμπιτς, Μάριο Μπάσλερ, Γενς Νοβότνι και άλλοι πολλοί!

 

Τελευταία Νέα