Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Αλάμπα και τον θεωρεί... νέο Αμπιντάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Αλάμπα και τον θεωρεί... νέο Αμπιντάλ!

bet365

Προτεραιότητα στον Νταβίντ Αλάμπα φαίνεται να βάζουν στη Μπαρτσελόνα όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους του φετινού καλοκαιριού! Εντυπωσιασμένοι από τον Αυστριακό οι «μπλαουγκράνα».

Δημοσίευμα της «MundoDeportivo» τονίζει πως το τμήμα σκάουτινγκ των Καταλανών έχει βάλει στην κορυφή της λίστας για την άμυνα τον 23χρονο άσο της Μπάγερν Μονάχου και βάσει των χαρακτηριστικών του, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν... βαφτίσει τον ποδοσφαιριστή, νέο Αμπιντάλ!

Αυτό, διότι μπορεί να παίξει τόσο στα στόπερ, όσο και σαν αριστερό μπακ, είναι δυνατός, αθλητικός, έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ και από επίπεδο υψηλότατου ανταγωνισμού στα χρόνια της θητείας του στους Βαυαρούς και φαντάζει ιδανικός.

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ντόρτμουντ - Τότεναμ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Ομπαμεγιάνγκ γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Αυτό που δείχνει να προβληματίζει τη Μπαρτσελόνα είναι το ποσό που θα χρειαστεί να διαθέσει σε περίπτωση που προσπαθήσει να τον κάνει δικό της και περάσει από τη θεωρία στην πράξη. Η Μπάγερν δεν του έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης και σύμφωνα με σενάρια, αξιώνει από 60 εκατ.ευρώ και πάνω...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα