Ζιντάν: «Δύσκολο παιχνίδι, καθοριστικός ο Βάσκες»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δύσκολο παιχνίδι, καθοριστικός ο Βάσκες»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε με 2-0 της Ρόμα στη Μαδρίτη και εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του Champions League, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να δηλώνει χαρούμενος για το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην παρουσία του Λούκας Βάσκες στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως τελικά πετύχαμε το γκολ που χρειαζόμασταν για να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός πως δεν δεχτήκαμε και κάποιο τέρμα».

Για τις ευκαιρίες της Ρόμα: «Σε 90 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να πετύχουμε τελικά πρώτοι γκολ και τώρα ήδη σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Κυριακής που ακολουθεί».

Για την παρουσία του Λούκας Βάσκες: «Ήταν καθοριστικός. Κάθε φορά που αγωνίζεται μας βοηθά και δίνει τα πάντα για την ομάδα. Έχει νοοτροπία μαχητή και αυτό είναι πάντα θετικό για τον προπονητή».

Για τον Xάμες Ροντρίγκεζ: «Είναι σημαντικό ότι τον υποστηρίζουν οι οπαδοί και όλη η ομάδα. Οι οπαδοί απαιτούν πάντα περισσότερα από τους παίκτες, όμως είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενοι με το τέρμα που σημείωσε. Ο Χάμες προπονείται εντατικά και για παίκτες σαν και αυτόν είναι πολύ σημαντικό το να σκοράρουν».

Για τα 40 γκολ του Κριστιάνο: «Σίγουρα αποτελεί επιπλέον κίνητρο. Όποτε βρίσκεται στο γήπεδο προσπαθεί για το καλύτερο. Πάντα θέλει να σκοράρει και το πετυχαίνει».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Ανεξάρτητα από την κλήρωση, το σημαντικό είναι να παίξουμε εμείς όπως πρέπει. Τώρα θα ηρεμήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για την Κυριακή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα