Γκιρτζίκης: «Δεν θα τους περάσει, λογοδοτώ μόνο στο ποδόσφαιρο»!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Γκιρτζίκης: «Δεν θα τους περάσει, λογοδοτώ μόνο στο ποδόσφαιρο»!

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης στην ομιλία του σε εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά την Δευτέρα εξαπέλυσε νέα επίθεση. Τι είπε για τις εκλογές στην ΕΠΟ και το θέμα του Κυπέλλου.

Γκιρτζίκης: «Δεν θα τους περάσει, λογοδοτώ μόνο στο ποδόσφαιρο»!
Αναλυτικά τα πιο σημαντικά μέρη της ομιλίας του προέδρου της ΕΠΟ: «Ζητούν μετ’ επιτάσεως να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου. Σε αυτήν την θέση δεν με διόρισε, όμως, κάποιο κόμμα ή κάποια Κυβέρνηση. Σε αυτήν την θέση με εξέλεξαν 51 από τις 55 Ενώσεις.
 
Ας έχουν την υπομονή, όλοι αυτοί που θέλουν άλλον πρόεδρο να πάμε στον Οκτώβριο σε εκλογές και τότε να δούμε ποιος θα κερδίσει. Ας  βρουν έναν υποψήφιο, ο οποίος να έχει την εμπειρία, τις ικανότητες και την τόλμη να διοικήσει την Ομοσπονδία, ο οποίος θα παρουσιάσει το διαφορετικό του σχέδιο. Αν επικρατήσει, θα είμαι ο πρώτος που θα του δώσει συγχαρητήρια!
 
Εγώ αυτό που κάνω είναι  αυτό που έκανα σε όλη μου τη ζωή: να υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο το ποδόσφαιρο. Το άθλημα δεν είναι ανυπεράσπιστο: ούτε πρόκειται να γίνει έρμαιο της κάθε Κυβέρνησης, που φαίνεται να επιβραβεύει τους ταραξίες.
 
Αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν. Βλέπουν έναν άνθρωπο σαν εμένα που ύψωσε ανάστημα και αρνήθηκε να αφήσει ανυπεράσπιστο το άθλημα και κοιτάζουν το πως θα τον ρίξουν. Το θέμα τους είναι να ρίξουν τον Γκιρτζίκη.  Δεν το κρύβουν πλέον. Και επειδή δεν μπορούν να βρουν κάτι μεμπτό στην πορεία μου, προσπαθούν να αποδώσουν σε μένα και στην Ομοσπονδία, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.
 
Δεν θα τους περάσει.  Εμείς θα συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουμε την Ομοσπονδία, τις ομάδες, τους αθλητές και τους προπονητές, που είναι αυτοί που πλήττονται από την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Πάντα σε συνεργασία με την UEFA και την FIFA.
 
Εγώ εξελέγην από το ποδόσφαιρο, λογοδοτώ στο ποδόσφαιρο και υπερασπίζομαι το ποδόσφαιρο. Και θα επανεκλεγώ από το ποδόσφαιρο στις εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτή η προσπάθεια που ξεκινήσαμε δεν θα μείνει στην μέση».

Best of internet