ΕΠΟ: Αίτηση για ακύρωση της απόφασης στο ΣτΕ!

ΕΠΟ: Αίτηση για ακύρωση της απόφασης στο ΣτΕ!

ΕΠΟ: Αίτηση για ακύρωση της απόφασης στο ΣτΕ!

Η ΕΠΟ το είπε και το κάνει πράξη! Η πρώτη κίνηση σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr είναι η κατάθεση αίτησης στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η Ομοσπονδία σε πρώτη φάση πηγαίνει στο Συμβούλιο Επικρατείας σε μία προσπάθεια να βρει το... δίκιο της και να καταφέρει την συνέχεια του Κυπέλλου. Την Δευτέρα το νομικό επιτελείο ενημέρωσε το προεδρείο για την κίνηση Νο1 που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα.

Μπορεί να δρομολογηθεί για την Τετάρτη (σ.σ. εξαιρετικά πιθανό να κατατεθεί εκείνη την ημέρα) ή μπορεί για λίγο πιο μετά. Αυτό που κάνει - σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr - σε πρώτη φάση η ΕΠΟ είναι να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης Κοντονή για την διακοπή του θεσμού του Κυπέλλου! Να προσβάλλει δηλαδή την απόφαση αυτή. Μάλιστα εκτός από την ομάδα νομικών της Ομοσπονδίας υπάρχει και ένα ξεχωριστό επιτελείο δικηγόρων που συνεργάζεται η ΕΠΟ για το θέμα αυτό.

Σε δεύτερο επίπεδο η ενημέρωση που είχε από τις διεθνείς Ομοσπονδίες είναι πως θα πρέπει να περιμένει μία κοινή αντίδραση. Οι UEFA και FIFA θα πάνε σε μία κοινή γραμμή για το θέμα του Κυπέλλου, ωστόσο με βάση τα όσα έχουμε αναφέρει και έχουν γίνει γνωστά αμφότερες πρόκειται να ταχθούν με το μέρος της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πάντως πως από χθες - όπως σας έχουμε ήδη μεταφέρει - υπήρχε μία αίσθηση στις ομάδες πως το Κύπελλο θα συνεχιστεί. Και επ' αυτού έχουν γίνει κινήσεις και από Ολυμπιακό και από Ατρόμητο.

Best of internet