Η αγωνία του Λέοβατς για τις κλήσεις στην εθνική Κροατίας

Η αγωνία του Λέοβατς για τις κλήσεις στην εθνική Κροατίας

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αντε Τσάτσιτς, αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την αποστολή της Κροατίας για τα δύο φιλικά με Ισραήλ και Ουγγαρία.

Ουσιαστικά από τις κλήσεις για τα δύο φιλικά με το Ισραήλ στο Οσιγιεκ (23 Μαρτίου) και την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη (26 Μαρτίου) ο Τσάτσιτς θα δείξει τις προθέσεις του ενόψει των κλήσεων για το Euro 2016 γι’ αυτό και οι σημερινές ανακοινώσεις των ονομάτων χαρακτηρίζονται από τον Τύπο της Κροατίας ως «η προεπιλογή για το Euro».

Από τις σημερινές κλήσεις πιθανότητα θα απουσιάζει ο Μάριν Λέοβατς του ΠΑΟΚ, που μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε κάποια λεπτά συμμετοχής με την εθνική ομάδα της Κροατίας.

Θα συνεχίσει το σερί των… γκολ ο Ρόναλντ Βάργκας; Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν ο Βάργκας γράψει το 1-0, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Ο τραυματισμοί του αριστεροπόδαρου αμυντικού του «Δικεφάλου» είναι μια από τις αιτίες, που ενδεχομένως να τον αφήσουν και εκτός Euro. «Το μοναδικό πλεονέκτημα, σε σχέση με άλλους παίκτες στο αριστερό άκρο, είναι ότι αγωνίζεται μόνιμα με τον ΠΑΟΚ», αναφέρεται στον κροατικό Τύπο αφήνοντας ένα «παράθυρο» ελπίδας για τον Λέοβατς.

 

EURO Τελευταία Νέα