ΕΠΟ: Περιμένει ενημέρωση από... τρεις πλευρές!

ΕΠΟ: Περιμένει ενημέρωση από... τρεις πλευρές!

bet365

Στην ΕΠΟ υπήρξαν διεργασίες και τηλεφωνικές επαφές για το θέμα του Κυπέλλου και την Κυριακή. Τι εξελίξεις περιμένουν στην Ομοσπονδία. Ενημερώθηκε πλήρως και η FIFA!

Από την πρώτη στιγμή έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr για όλο το πλάνο και τις δράσεις της ΕΠΟ για να ανατρέψει την Υπουργική απόφαση για την διακοπή του Κυπέλλου. Μάλιστα επαφές για το θέμα αυτό υπήρξαν ακόμα και την Κυριακή.

Η ΕΠΟ περιμένει την Δευτέρα πλήρη ενημέρωση από το νομικό της επιτελείο, το οποίο έχει εξουσιοδοτήσει από την Πέμπτη να της υποδείξει το τι ακριβώς πρέπει να κάνει νομικά για το συγκεκριμένο ζήτημα τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Τι κινήσεις να γίνουν ώστε να προσβάλλει νομικά αυτήν την απόφαση. Η UEFA έχει ενημερωθεί πλήρως ως γνωστόν ενώ το ίδιο συνέβη και στην FIFA, που έχει και αυτή στα χέρια της τα σχετικά έγγραφα.

Δηλαδή τις αποφάσεις του Κοντονή και την ανακοίνωση - απάντηση της Ομοσπονδίας με το ερώτημα των ανθρώπων της για το πως πρέπει να κινηθούν και να λειτουργήσουν από εδώ και πέρα. Σε αυτό το πλαίσιο από την ΕΠΟ υπάρχει η αίσθηση πως ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα κληθεί από UEFA - FIFA για ταξίδι στο εξωτερικό μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Έτσι πέραν του νομικού της τμήματος η ελληνική Ομοσπονδία έχει την διαβεβαίωση πως θα πάρει απαντήσεις και ενημέρωση και από UEFA και από FIFA. Παράλληλα υπάρχει η αισιοδοξία πως μπορεί να αλλάξει η απόφαση Κοντονή σχετικά με το Κύπελλο. Εξάλλου και ο Ολυμπιακός θα κάνει κινήσεις επ' αυτού και ενώ και ο Ατρόμητος είχε τέτοιες προθέσεις.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα