«Απαράδεκτοι φιλοξενία και Κούγιας, συνέντευξη Τύπου με μπράβους» (pics)

«Απαράδεκτοι φιλοξενία και Κούγιας, συνέντευξη Τύπου με μπράβους» (pics)

bet365

Στον Απόλλωνα Σμύρνης τα έχουν με τον Αλέξη Κούγια, τη γενικότερη φιλοξενία που έτυχαν αλλά και από το γεγονός ότι η Συνέντευξη Τύπου έγινε παρουσία «μπράβων».

Η ήττα από τη Λάρισα έχει αφήσει πολλά παράπονα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία, πέρα από την «απαράδεκτη», όπως χαρακτηρίζουν, διαιτησία του Φωτιάδη, έχουν παράπονα τόσο από την φιλοξενία των γηπεδούχων όσο και προσωπικά από τον Αλέξη Κούγια.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα, εκτός από το πέναλτι στον Βάντερσον που δεν δόθηκε, είναι... σκασμένοι από την γενικότερη στάση του διαιτητή, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι έπαιξε «90-10%».

Τραγικό ήταν και το γεγονός ότι στη συνέντευξη Τύπου ήταν παρόντες ο Αλέξης Κούγιας αλλά και μπράβοι, όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι.

Όσο για τη φιλοξενία, αυτό που ενόχλησε την ομάδα του Απόλλωνα ήταν ότι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οπαδοί της Λάρισα έβριζαν και έφτυναν προς τον πάγκο, με αποκορύφωμα τη φάση στο 89' όπου τους πετούσαν μπουκάλια με αποκορύφωμα να σταματήσει για 5 λεπτά το ματς.

Παράπονα υπάρχουν επίσης και από τη μετάδοση του OΤΕ TV καθώς μέλη της ομάδας πιστεύουν πως δεν έδειχναν replay από τις αμφισβητούμενες, εις βάρος τους, φάσεις.

Μέσα στη μέρα δεν αποκλείεται να έχουμε και την επίσημη τοποθέτηση από τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Οι φωτογραφίες από τη συνέντευξη Τύπου είναι από το «larissasportnews.gr»:

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα