Online ποδοσφαιρικός πολιτισμός από Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου! (pics)

Gazzetta team
Online ποδοσφαιρικός πολιτισμός από Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου! (pics)

bet365

Mαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού παρέδωσαν Μάιντς, Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, ανοίγοντας χιουμοριστικό διαδικτυακό διάλογο μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στο Twitter.

Η Μάιντς πέτυχε την έκπληξη της χρονιάς στη Γερμανία, επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου μέσα στην «Alianz Arena» με 1-2 στην εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία.

Η αναπάντεχη νίκη έδωσε την δυνατότητα στην Ντόρτμουντ του πρώην προπονητή της, Τόμας Τούχελ να μειώσει στους 5 πόντους την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπάγερν, ευκαιρία που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη, επικρατώντας στην έδρα της Ντάρμσταντ με 2-0, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η Μάιντς φρόντισε να τονίσει το... δώρο της προς τον άλλοτε τεχνικό της με σχετικό tweet, επισημαίνοντας πως πλέον είναι στο χέρι των Βεσταφαλών να πάρουν το επερχόμενο ντέρμπι απέναντι στο σύνολο του Γκουρντιόλα και να επιστρέψουν δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου.

Τα αντανακλαστικά των διαχειριστών του λογαριασμού της Ντόρτμουντ ήταν άμεσα, τονίζοντας με χιουμοριστικό τρόπο (χρησιμοποίησαν την κλασική ατάκα του Μπάρνεϊ από το How I Met Your Mothter) πως αποδέχονται την πρόκληση.

Εξίσου άμεση και πάντα με χιουμοριστική διάθεση ήταν και απάντηση της Μπάγερν που φρόντισε να δείξει πως διασκεδάζει με τα... όνειρα που κάνουν Ντόρτμουντ και Μάιντς, με τις τρεις ομάδες να παραδίδουν δωρεάν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού με την στάση τους.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα