Ο Παππάς ήθελε να το διακόψει πολύ νωρίτερα από το 89'

Gazzetta team
Ο Παππάς ήθελε να το διακόψει πολύ νωρίτερα από το 89'

bet365

Πολύ πριν φτάσουμε στο 86ο λεπτό και στη φάση της ανατροπής του Μακ, που οδήγησε στην εισβολή των οπαδών στο γήπεδο, ήθελε ο Παππάς να διακόψει το ματς!

Ο Αθηναίος ρέφερι έκανε την πρώτη παρατήρηση στο 49’ για ρίψη φωτοβολίδων από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Έγιναν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα και το παιχνίδι συνεχίστηκε, μέχρι να φτάσουμε στο 58ο λεπτό.

Ένα ποτήρι με νερό (!) «απογειώθηκε» από την κερκίδα και… προσγειώθηκε στην πλάτη τον προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Αμέσως, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Γρηγόρης Γεωργάτος πετάχτηκαν από τον πάγκο των ερυθρόλευκων. ο Ανδρέας Παππάς διέκοψε για δεύτερη φορά το παιχνίδι και κατευθύνθηκαν προς τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος μετά από λίγο σηκώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Σ’ αυτή τη δεύτερη διακοπή ο Παππάς φάνηκε έτοιμος να διακόψει τον αγώνα αν και θα ήταν λίγο τραβηγμένη η απόφαση του. Όμως, βάσει των κανονισμών κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τίποτα.

Ο Αθηναίος διαιτητής φώναξε τους ανθρώπους των δύο ομάδων τους ενημέρωσε για την πρόθεση του να διακόψει τον αγώνα, αλλά τελικά οι παραινέσεις και από τις δύο ομάδες να συνεχιστεί το παιχνίδι έπιασαν, προσωρινά όπως αποδείχθηκε, τόπο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα