Ραντεβού στο... αφιλόξενο Ανφιλντ!

Gazzetta team
Ραντεβού στο... αφιλόξενο Ανφιλντ!

bet365

Η φετινή Premier League ό,τι πιο... ροκ έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο Νησί! Η Λέστερ δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ και η κορυφή του πρωταθλήματος πήρε φωτιά!

Τρεις ημέρες μετά τον απίθανο τελικό του... Καμπαγιέρο Cup, Λίβερπουλ και Σίτι τα λένε ξανά! Ωστόσο, το Ανφιλντ είναι πιο... αφιλόξενο από το Γουέμπλεϊ, με τους «Πολίτες» να μην έχουν κερδίσει εκεί στις 12 τελευταίες επισκέψεις για το πρωτάθλημα, έχοντας 8 ήττες και 4 ισοπαλίες! Στο 2.70 ο άσος από τη Sportingbet.gr στο 3.40 η ισοπαλία και στο 2.65 το διπλό! Εξι ισοπαλίες στα δέκα τελευταία τους ραντεβού, με τους «Κόκκινους» να έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα! Ο Κουτίνιο έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς κόντρα στους «Πολίτες» και το να πετύχει γκολ κι απόψε τιμάται στο 3.40! Ο Αγουέρο έχει πετύχει γκολ και στα τέσσερα ματς με τη Λίβερπουλ στο Ετιχαντ, αλλά κανένα στο Ανφιλντ. Θα σπάσει το αρνητικό σερί; Στο 2.05 αυτό το ενδεχόμενο. Στα εννέα τελευταία τους ραντεβού, έχουν σημειωθεί 34 γκολ, κάτι που σημαίνει... 3.8 τέρματα ανα αγώνα και το Over 3.5 στο 3.00!

Θα βρεθεί στην κορυφή η Τότεναμ;Λονδρέζικο ντέρμπι στο Upton Park, με τον άσο της Γουέστ Χαμ να τιμάται στο 4,00, στο 3.60 η ισοπαλία και στο 1.90 το διπλό! Ο Χάρι Κέιν έχει σκοράρει τρία γκολ και έχει μια ασίστ στα τέσσερα τελευταία λονδρέζικα ντέρμπι με τα Σφυριά. Να βρει κι απόψε δίχτυα τιμάται στο 1.95. Στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς, έχουν μπει πέντε γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάτι που βρίσκονται στο 2.05 (γκολ από το 76' στο 90'). Η Γουέστ Χαμ έχει μόλις 3 νίκες στα 17 ματς πρωταθλήματος με τους Σπερς, οι οποίο και μετρούν 11 νίκες. Παράλληλα, η ομάδα του Ποκετίνο είναι αήττητη στα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, έχοντας 7 νίκες και 5 ισοπαλίες! Παράλληλα, η Τότεναμ έχει δεχθεί 11 γκολ στα 14 τελευταία εκτός για την Premier League με το Under να τιμάται στο 1.85!

Derby d’ Italia, με την Ιντερ να υποδέχεται τη Γιουβέντους στον επαναληπτικό του 0-3 της Μεγάλης Κυρίας! Η ομάδα του Αλέγκρι θα παραταχθεί με σύμμαχο την άμυνα, αφού δεν έχει δεχθεί γκολ στα 10 τελευταία ματς της εντός συνόρων και το N.G τιμάται στο 1.75. Τρεις νίκες για τη Γιπουβέντους και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία ντέρμπι, με τον άσο να προσφέρεται από τη Sportingbet στο 3.00, την ισοπαλία στο 3.20 και το διπλό στο 2.35! Μάλιστα, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από «2-3 γκολ», γεγονός που το βρίσκουμε στο 2.00

 

Τελευταία Νέα