Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 3-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 3-0

bet365

Η Ατλέτικο καθάρισε έπειτα από πέντε σεζόν εντός έδρας τη Σοσιεδάδ (3-0), επέστρεψε στο -5 από την κορυφή και δεν παύει να ελπίζει για το θαύμα.

Ο Τσόλο Σιμεόνε μετά τη νίκη επί της Ρεάλ, εξήγησε ότι όσο υπάρχουν διαθέσιμοι βαθμοί, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Και οι παίκτες του βάλθηκαν να τον σιγοντάρουν. Το εμπόδιο της Σοσιεδάδ βέβαια ήταν σοβαρό, καθώς οι Βάσκοι δεν είχαν ηττηθεί στις πέντε προηγούμενες επισκέψεις τους στο «Βιθέντε Καλδερόν». Αυτή τη φορά όμως το «τρίποντο» ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι φανταζόταν κανείς. Οι Μαδριλένοι καθάρισαν με 3-0 και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς (σ.σ.: η Μπάρτσα παίζει την Πέμπτη στη Βαγιεκάνο).

Τη μισή δουλειά όμως για τους νικητές την έκανε ο Ρέγιες της Σοσιεδάδ. Στο 8’ έπειτα από σέντρα του Κόκε, έκανε την προβολή και σημείωσε αυτογκόλ, ενώ από δικό του λάθος ξεκινάει το 2-0, το οποίο στήνει με μονοκόμματο Σαούλ (σ.σ.: το έβδομο φετινό του και είναι δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Γκριεζμάν). Το 3-0 έγινε με το πρώτο εύστοχο πέναλτι (61’) του Γκριεζμάν στη La Liga, καθώς τα δύο προηγούμενα που είχε εκτελέσει στην καριέρα του, τα είχε χάσει! Ετσι η Ατλέτικο παρέμεινε ζωντανή στο παιχνίδι του τίτλου, ενώ οι ηττημένοι στο -7 δύσκολα θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

(Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χοσέ Χιμένες, Γκοδίν (55’ Λούκας), Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι (76’ Ολιβερ Τόρες), Αουγούστο Φερνάντες, Σαούλ, Κόκε, Βιέτο, Γκριεζμάν (62’ Κορέα)

Σοσιεδάδ (Εουσέμπιο Σακριστάν): Ρούγι, Μίκελ, Ντε λα Μπέγια, Ελουστόντο, Εκτορ (59’ Βέλα), Ρέγιες, Ιγιαραμέντι, Γκρανέρο (59’ Πάρδο), Μπρούμα (82’ Καπίγια), Τσάβι Πριέτο, Ζόνατας.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα