Σκίμπε: «Θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα»

Σκίμπε: «Θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα»

Αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Σκίμπε: «Θα φτιάξουμε δυνατή ομάδα»

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, έδωσε το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ, προκειμένου να δει από κοντά το ντέρμπι της Αθήνας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και λίγο αργότερα στις δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της Εθνικής ομάδας.

«Νομίζω ότι έχουμε ταλαντούχους παίκτες, με εμπειρία και πιστεύω πως θα εμφανίσουμε μία καλή ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Γερμανού τεχνικού στην κάμερα της NOVA.

Για τους παίκτες που «σκάναρε» στο ΟΑΚΑ: «Ο Μάνταλος δεν αγωνίστηκε σήμερα και νομίζω πως είναι πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος από όσα είδα σε προηγούμενα παιχνίδια από αυτόν, πραγματικά παίζει πολύ καλά. Σήμερα είδα κάποιους Έλληνες ποδοσφαιριστές όμως αυτή την στιγμή πιστεύω πως ο Μάνταλος της ΑΕΚ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το μέλλον της Εθνικής ομάδας: «Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα και δουλεύουμε για να πάμε καλύτερα από ότι τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης πιστεύω πως ήρθε η ώρα τόσο εγώ ως προπονητής, όσο και οι παίκτες να δείξουμε στους Έλληνες πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια».

Best of internet