Συμβουλές και ... πίεση από Μπλάτερ σε Ινφαντίνο

Gazzetta team
Συμβουλές και ... πίεση από Μπλάτερ σε Ινφαντίνο

bet365

Με επιστολή του μέσω γαλλικής εφημερίδας, ο Σεπ Μπλάτερ ενημερώνει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει όντας πλέον ο πρόεδρος της FIFA, αλλά του θυμίζει επίσης πως εκείνος δεν τον είχε στηρίξει πριν από τρία χρόνια πως φέτος, δεν έλαβε την υποστήριξη όλων...

Αναλυτικά η επιστολή (στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche) του πρώην, πλέον, ισχυρού άνδρα της FIFA που είναι και τιμωρημένος με αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τα επόμενα έξι χρόνια:

«Είμαι σίγουρος ότι θυμάσαι καλά ότι η δική σου ομοσπονδία, η UEFA, ήταν αυτή που δεν με στήριξε το 2013. Δεν με στήριξε όταν είχα εισηγηθεί αυτές τις μεταρρυθμίσεις που τώρα εσύ έχεις στα χέρια σου και ψηφίστηκαν από την FIFA και πρέπει τώρα να υλοποιήσεις.

Η θέση που διάλεξες δεν είναι εύκολη. Περιμένουν από εσένα θαύματα. Αν χρειαστείς συμβουλές, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Την Παρασκευή στις 18:01 που ανακοινώθηκε η εκλογή σου ένα μεγάλο βάρος έφυγε από τους ώμους μου. Δεν θα μπορούσα να έχω λιγότερες ευθύνες πια. Δεν είμαι πια πρόεδρος», ενώ καταλήγει υπενθυμίζοντας πως «… θα πρέπει, επίσης, να έχεις κατά νου ότι δεν έλαβες την απόλυτη υποστήριξη όλων των μελών».

 

Τελευταία Νέα