Προτό: «Κανένα πέναλτι, παλέψαμε σαν λιοντάρια»!

Δημήτρης Τομαράς
Προτό: «Κανένα πέναλτι, παλέψαμε σαν λιοντάρια»!

bet365

Ο Σίλβιο Προτό σχολίασε την διαιτησία στο Ολυμπιακός - Άντερλεχτ και μίλησε για την ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του. Τι είπε ο Κάρα Μποντζί.
Ο εξαιρετικός και στα δύο ματς Προτό είπε για:
Τον αγώνα με Ολυμπιακό: Είναι μία πολύ μεγάλη και μία πολύ σπουδαία βραδιά για εμάς. Μία πολύ σημαντική στιγμή. Θέλαμε από την αρχή να κρατήσουμε το μηδέν για να περάσουμε. Τελικώς δεχθήκαμε ένα γκολ από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι σε βάρος μας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Ευρώπη. Θυμάμαι κάτι ανάλογο και στην Μόσχα πέρυσι. Εκεί ένα φάουλ είχε... μετατραπεί σε πέναλτι.
Είμαι πολύ χαρούμενος διότι παλέψαμε σαν λιοντάρια και κάναμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο. Οι προσπάθειές μας ανταμείφθηκαν. Εάν είχαμε χάσει αυτό το ματς θα είχαμε... αδειάσει ψυχολογικά και πνευματικά. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη πίεση να παίζει στο Καραϊσκάκη. Είπα στους συμπαίκτες μου στο ημίχρονο να μείνουν ήρεμοι. Δεν χάσαμε ενέργεια. Καταλαβαίνω πως και ένας διαιτητής μπορεί να νιώσει παραπάνω πίεση. Αντιδράσαμε, σκοράραμε, κερδίσαμε και περάσαμε.
Ο Κάρα Μποντζί από την άλλη δήλωσε για:
Τον ρέφερι και τον αγώνα: Ήμουν πολύ νευριασμένος για την κάρτα και το πέναλτι. Του μίλησα με ευγένεια του διαιτητή και μου βγάζει κάρτα. Μετά όμως είδα το τι έπρεπε να κάνω και ηρέμησα. Είπαμε όλοι να ηρεμήσουμε γιατί θέλαμε ένα γκολ τουλάχιστον. Έτσι και έτσι και λειτουργήσαμε σωστά στο β' μέρος αλλά και στην παράταση. Ξέραμε πως παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα και σε μία καυτή έδρα. Έπρεπε να δώσουμε τα πάντα. Ο διαιτητής το έκανε πιο δύσκολο. Αυτή η πρόκριση σίγουρα είναι η πιο μεγάλη βραδιά μου στην Άντερλεχτ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα