ΟΦΗ: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

ΟΦΗ: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

ΟΦΗ: «Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ανακοίνωση με την οποία κάνει κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να ενισχύσει την ομάδα ώστε να καταφέρει να φτάσει στην επίτευξη της ανόδου, εξέδωσε η η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Φίλοι του ΟΦΗ, 

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μπαίνει πλέον στην τελική του ευθεία. Δώδεκα αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του και σε αυτές οφείλουμε συντεταγμένα όλοι όσοι θέλουμε να δούμε την ομάδα μας ψηλότερα, να κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας για να πετύχουμε το στόχο τη ανόδου. 

Οι κινήσεις της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ τον Ιανουάριο με ένα μεγάλο οικονομικό κόστος για την ενίσχυση της ομάδας με παίκτες που θα μπορούσαν να είναι μεταγραφικοί στόχοι ομάδων Σούπερ Λιγκ, αλλά και η έλευση ενός προπονητή (Νιόπλιας) με εμπειρίες και μεγάλες παραστάσεις, δείχνουν πραγματικά την πίστη μας ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε όλοι μια γροθιά. 

Να είμαστε κοντά στον προπονητή, στους παίκτες και την ομάδα. 

Παρόντες σε κάθε παιχνίδι ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. 

Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας όπως παραδέχονται φίλοι και αντίπαλοι, είναι σε επίπεδο πολύ πιο πάνω από την κατηγορία που αγωνίζεται. 

Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι αυτό που θέλουμε. 

Είναι μια ομάδα-μοντέλο, είναι μια ομάδα δυνατή, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσφέρει θέαμα στον κόσμο της. 

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η ομάδα, τα πρώτα δείγματα της οποίας βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια, έχει πολλά να μας δώσει ακόμη. 

Ας δώσουμε όλοι μαζί την τελική μάχη, στις τελευταίες δώδεκα αγωνιστικές, για να οδηγήσουμε τον ΟΦΗ μας εκεί που αξίζει να βρίσκεται. 

Με πίστη, δύναμη και όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. 

Ελάτε την Κυριακή στο γήπεδο στο παιχνίδι με τη Γλυφάδα, για να στείλουμε μέσα και έξω απο τον αγωνιστικό χώρο το μήνυμα, ότι ο ΟΦΗ, είναι εδώ , είναι πιο δυνατός απο ποτέ και έτοιμος να κατακτήσει αυτό που του ανήκει. 

Το χειροκρότημα στον προπονητή και τους παίκτες θα τους οπλίσει με δύναμη, για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται και στα οποία ο ΟΦΗ πρέπει το στο γήπεδο, όσο και στην εξέδρα να δείξει την μεγάλη του δύναμη. 

Ολοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Best of internet