Γιάννου: «Καλύτερα για μένα η εθνική Αυστραλίας» (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Γιάννου: «Καλύτερα για μένα η εθνική Αυστραλίας» (vid)

bet365

Ο Απόστολος Γιάννου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκουανγκζού και ο ίδιος σε συνέντευξή του τόνισε ότι θα επιθυμούσε να αγωνιστεί με την εθνική Αυστραλίας (έχει γεννηθεί στην Μελβούρνη).

Ο Απόστολος Γιάννου αφήνει την Τρίπολη και τον Αστέρα για την Κίνα και την Γκουανγκζού. Ο άλλοτε άσος του Πανιωνίου ελπίζει ο οποίος μετράει μια συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος έδωσε συνέντευξη στο FOX Sports, και τόνισε πως πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί με την εθνική Αυστραλίας και όχι με την Εθνική Ελλάδας.

Ο Γιάννου έχει φορέσει μια φορά την γαλανόλευκη φανέλα σε φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία το Νοέμβριο, ενώ στο παιχνίδι με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro βρισκόταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε. Αυτό σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Αυστραλία, αφού το ματς με την Τουρκία δεν ήταν επίσημο.

«Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποια χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η Εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε αρχικά ο Γιάννου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νυν τεχνικό των «καγκουρό», Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα και τον είχε παρακολουθήσει από κοντά.

«Το γεγονός ότι έχει έρθει ως εδώ για να με δει τα λέει όλα. Το θέμα με τον Άγγελο, τον οποίο και εκτιμώ, είναι ότι δεν με πίεσε να αγωνιστώ για την Αυστραλία. Ήθελε να δει τι θα αποφασίσω εγώ και πως το έβλεπα. Νομίζω πως οι φίλοι μου θα έχουν εκστασιαστεί», τόνισε ο Γιάννου.

Τέλος, όσον αφορά την μεταγραφή του στην Κίνα δήλωσε ανυπόμονος.«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να βγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση».

Apostolos Gannou announces his allegiance to the Socceroos and...

VIDEO | Apostolos Giannou announces his allegiance to the Socceroos and his transfer to Guangzhou R&F F.C. via Fox Sports Football.

Posted by FIA Sports Management on Wednesday, February 24, 2016
 

Τελευταία Νέα