ΠΑΟΚ: Ουρές; Κάποιες άλλες εποχές…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ουρές; Κάποιες άλλες εποχές…

bet365

Ξεκίνησε από τις 9 το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, με μικρή προσέλευση του κόσμου στα γκισέ της Τούμπας.

Σχετικά μικρή, σε σχέση με τον αντίπαλο, είναι η προσέλευση των φίλων του ΠΑΟΚ στα εκδοτήρια της Τούμπας, από τις 9 το πρωί όταν και ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου (με την κλασική λαϊκή αγορά, την ίδια ώρα ακριβώς δίπλα...) δεν σχηματίστηκαν ουρές που αποτέλεσαν «σήμα κατατεθέν» κάποιων άλλων (κοντινών) εποχών.

Υπάρχει, φυσικά, η εξήγηση της παράλληλης αγοράς εισιτηρίων από διαφορετικές «πηγές» (ίντερνετ, καταστήματα «Γερμανός») ενώ όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα του ημιτελικού, τόσο και θα μεγαλώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

Ένα ενδιαφέρον που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με ότι συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο για το αντίστοιχο ντέρμπι πρωταθλήματος…

Αυτό που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρέπει να προσέξουν οι φίλοι της ομάδας, είναι η MH διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο (27/2) όταν και από τα εκδοτήρια θα πωλούνται ΜΟΝΟ εισιτήρια της αναμέτρησης, ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα