Οι «ήρωες» και η ενότητα των «κανονιέρηδων» (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Οι «ήρωες» και η ενότητα των «κανονιέρηδων» (pics)

bet365

Εκπληκτική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Γιουβέντους και Άρσεναλ σε Τορίνο και Λονδίνο αντίστοιχα για τα παιχνίδια των ομάδων τους απέναντι σε δύο από τα μεγαθήρια της Ευρώπης.

Στη θεωρία, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα ήταν τα μεγάλα φαβορί και εξασφάλισαν και οι δύο σκορ πρόκρισης από τα πρώτα τους παιχνίδια απέναντι στη «Γηραιά Κυρία» και τους «κανονιέρηδες» αντίστοιχα.

Οι Βαυαροί αν και είχαν βρεθεί μπροστά στο σκορ με δύο γκολ έμειναν στο τελικό 2-2 με τη Γιουβέντους, έχοντας όμως το σαφές προβάδισμα για να περάσουν στην επόμενη φάση λόγω των εκτός έδρας τερμάτων, ενώ οι «μπλαουγκράνα», ουσιαστικά... καθάρισαν, όπως τόνισε και ο Αρσέν Βενγκέρ, με το 2-0 επί της Άρσεναλ.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Ντιναμό Κιέβου - Μάντσεστερ Σίτι.

Σε «Juventus Stadium» και στο «Έμιρεϊτς», οι οπαδοί των γηπεδούχων δημιούργησαν φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, με τους μεν Ιταλούς να έχουν έτοιμο κορεό που έστελνε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Αλέγκρι να εμφανιστούν και να παίξουν ως ήρωες, ενώ, οι Λονδρέζοι ύψωσαν σημαίες που τους περίμεναν στα καθίσματα των κερκίδων, με το μεγαλύτερο κομμάτι να καλύπτεται από τη λέξη «Together»...

Ασφαλώς, η προσπάθεια και των μεν, αλλά και των δε, αναγνωρίστηκε από τους οπαδούς που χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές των ομάδων τους, ειδικά της Άρσεναλ για τον κόπο που κατέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Έμιρεϊτς».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα