Ολυμπιακός: «Θέλουμε φιλοξενία... Καραϊσκάκη στην Τούμπα»

Απόστολος Παγώνης
Ολυμπιακός: «Θέλουμε φιλοξενία... Καραϊσκάκη στην Τούμπα»

bet365

Έγινε την Τρίτη (23/2) η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, με την πλευρά των «ερυθρόλευκων» να ζητά φιλοξενία... Καραϊσκάκη. Ανοιχτό για Μαρινάκη στην Τούμπα.

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/2). Αποφασίστηκε η παρουσία αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο της Τούμπας να είναι πολύ μεγάλη καθώς το ματς κρίθηκε υψηλής επικινδυνότητας. Οι αστυνομικοί θα βρίσκονται στην Τούμπα περίπου τέσσερις ώρες πριν τη σέντρα του κρίσιμου αγώνα. Η αντιπροσωπεία των Πειραιωτών θα φιλοξενηθεί σε μία σουίτα του γηπέδου της Τούμπας ενώ τέλος αποφασίστηκε ότι στο γήπεδο θα βρεθούν και αθλητικοί εισαγγελείς.

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να τύχει η αποστολή την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. «Όπως σας φιλοξενήσαμε στο πρόσφατο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, χωρίς να συμβεί το παραμικρό, θέλουμε να έχουμε κι εμείς την ίδια φιλοξενία στην Τούμπα», τονίστηκε.

Ανοιχτό για Μαρινάκη στην Τούμπα

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ απέφυγε να ρωτήσει την πλευρά του Ολυμπιακού αν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, καθώς στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος στο ματς με την Άντερλεχτ. Ένα παιχνίδι που μπορεί να καθορίσει ακόμα και πρόσωπα και πράγματα μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα